Чи не пропустіть?

Цей пост буде зосереджений на двох незвичайних тенденціях в галузі краси, які на перший погляд викликають деяке бджільництво і сумніви.

Перші тимчасові татуювання.

Більш конкретно, так звані переклади губ.

Навесні минулого року американська компанія Violent Lips запустила цей продукт на ринку, і зараз їх продажі ростуть з підвищеною консистенцією. Для 15 доларів ви отримаєте набір з трьома татуюваннями. Метод їх застосування не складний для тих, хто в дитинстві начинив свою руку на перекладені фотографії з жувальної гумки. Ви наносите трафарет на губи, після чого обрізаємо його ножичками до товщини і ширини губ, знову наносите готову версію трафарету, проходячи зверху вологою губкою по всій довжині і воли! Татуювання готовий.

907307

Р

Відео урок по програмі

Серед шанувальників новинок, не тільки звичайних дівчат, але і знаменитостей.

Так про

1) Татуювання триває 4-8 годин і ви можете забувати про звичну корекцію-фарбування губ. Виробник запевняє, що вони можуть безпечно їсти, пити і навіть поцілунок.

2) виробник знову запевняє, що вони виготовлені з безпечних компонентів, і навіть якщо ні, то на відміну від помади і блисків, які ми часто їсти, з такими татуюваннями, непристойні речі потрапляють в рот.

(3) Вони більш оригінальні, цікаві і яскравіші, ніж втомлений помада і дають більше обсягу до фантазії.

Про нас

1) Додаток не так легко, як це здається. Деякі люди можуть мати нестандартні губи. Він викручує ножиці, вирізати занадто багато - і нічого не може зафіксувати.

2) Маленька практичність. Підходить тільки для спеціальних випадків і фотосесій, в повсякденному житті буде виглядати дивний. (хоча в теорії це не мінус, я думаю, що вони думають про це)

(3) Це може бути просто, але з деяких кутів ви все ще можете побачити, що є щось неприродне на губах, як тільки приклеюються, особливо в кутах.

Я не змогла приїхати до однозначної думки про цю тенденцію, але я хочу, щоб спробувати її, хоча це здається тільки спасерингом:

3250Р. 3700Р.

Друга тенденція - це манікюр з змійної шкіри

Літерально.

Ідею прийшла до душі, коли сина приніс додому змійну шкіру, яку він знайшов. На телебаченні, а з тих пір, як змійний манікюр став неймовірно популярним і не тільки в США. Не хвилюйтеся - цей манікюр використовує шкіру, яка зміїла вона природним чином, тому не було поранено тварини. Шкіра кріпиться до лаку гель. Процедура займає не менше 2,5 годин, тому що шкіра розрізається так, щоб відповідати кожному цвяху, і обійдеться вам $ 150-300. Незважаючи на те, що охоче врятувати ентузіастів вже опанувати цю технологію в домашніх умовах. В результаті триватиме 3 тижні.

Детальніше про відео

р.

до 1 2 3 4 5+

Я не збираюся писати про будь-які плюси і мінуси, бо я думаю, що це некрасивий. Засихає мертву шкіру стільки грошей. Звичайна імітація візерунка змії виглядає набагато ефектніше.

Р

Ви ризикуєте намагатися будь-якого з вищевказаних?