Відтворена репутація знаменитості

Дивовижна людина істота. Він може створювати боги для себе, вирішувати свої таланти і захопити всі позитивні якості конкретної людини. Все це ми любимо зробити, але ще більше, ми хочемо, щоб трамваї наші власні боги в грязі, знижуючи їх на рівень свині в пудлі. Чи не ви? Тож побачимо, чому деякі знаменитості більше не люблять громадськість.

1,1 км Гвинет Пальто
Красивий, солодкий, талановитий і... А хоча б Америка визнала, що. І все через онлайн-бюлетень Gwyneth “GOOP”, який, згідно з експертами, радить занадто дорогі речі. Вона сказала: «Я не можу бути людиною, яка робить $2,000 на місяць». Виявляється, що це досить небезпечне ціле покоління модистів ... Я думаю, що ситуація тут неспішно скручується.

2. Том Круїз.
Якщо хтось сказав 10 років тому, що Том скоро буде ненавидіти з ненависті. Я не вірю! Так, він був символом епохи, молоді, краси, чарівності та чарівності. Але розлучення з Нікола Кідмана і фасцинації з наукологією заперечували всі його послуги до батьківщини. Скажіть, його дружина (Katty Holmes) все шкода. Ні, я бачу, що бідна жінка не світиться з радістю.

р.

3. У Кім Кардашян
Вони кажуть, «Дякую за славу», яка повністю виправдовує і пояснює Кім. З моменту створення фільму з ліжком сцена за її участю громадськість, крихти були успішними. Вона не мала неприємностей до того, що вони почали захопити її за надмірне привітання, тому що люди підозрюють, що минуле рік весілля було організовано саме з метою заробітку грошей і просування його. Ay - ay - ay, не добре як!

4. Тигрові дерева.
Ідеальна осінь! Щоб пекти, перетворювати з героя нації в найвирішену людину десятиліття! Але не потрібно для дружини змінити правий і лівий, адже сімейні цінності ще не були скасовані, дитина!

5. Умань Кані Вест
Тут був нормальний виконавець популярних хаптушків, і він думав про те, що він покликаний називати себе «Голосом покоління», порівнявши свої досягнення на галузі творчості Елвіс і Сінатра. Аррогатні індички завжди були популярними, тому падіння продажів його голосу є результатом власної довгої мови.

6. Мел Гібсон.
Шамінь. Що таке сором'язлива для нього! Дружина залишилася, приймаючи дітей, він відчайдушно назвав її і сказав, що непристойні речі і відкинувся. Він зарахував ненависті жінки і агресію, а кожен на своєму місці зробить те ж саме! До речі, неординарні бджільці і синці не знайшли на тілі своєї дружини, тому він не збив всіх, але просто потерпілий від обставин і елементарних непорозуміння суспільства. Ми розуміємо вас, але Америка не є.

Ми любимо і приготуємо їх, омочуємо їх і змішуємо їх з брудом. Ми можемо зробити все з ними, але ми не можемо забувати про них. Забудьте про те, що кожен у своєму житті здатний говорити або зробити щось ступеню. В кінці дня, радуючи світ непросто.