Лука Бресель

Цей пост не схожий на звичайні повідомлення на нашому сайті - як ви можете побачити, є тільки одна фотографія. Є багато хто з них онлайн, але я свідомо не зробив вибір. Я просто думаю, що розглянути Lizzie як curiosity і здивувати її аномалією неможливо. Хто зацікавився, ви можете Google.

Lizzie страждає від рідкісного захворювання, викликаного генетичною аномалією - прогероїдним синдромом (це коли людина в юному віці схожа на стару). Ви, мабуть, чули про хвороби прогерії – це не можна вилікувати. Добре, Lizzie має це захворювання, але в конкретному вигляді. Крім того, одна око Lizzie від народження має глотку – тому дівчина бачить тільки одне око. Крім того, вона має дивний травний аномалія - вона постійно хоче їсти. Lizzie їсть кожні 15-20 хвилин, і їсти, що вона хоче - шоколад, піца, борошно і вона не впливає на її вагу. Але навряд чи хтось заздрить цю здатність – якщо Lizzie пропускає їжу, вона буде слабкою.

Lizzie зважує 56 фунтів (без 27 кг).

«Так, хто не знає, що мій недуга звикає мене до просування анорексії. Я не відхилений, Lizzie писав на своєму блозі.
Незважаючи на її хвороби, Lizzie намагається не втратити серце і оптимістично про майбутнє. вона має власний сайт, www.aboutlizzie.com, і багато друзів. Lizzie говорить про те, що всі випробування надсилаються людям з вище, і вона не скаржаться на долю:

"Якщо я мав можливість змінити щось про мій зовнішній вигляд, я нічого не робив", - пише Lizzie. Бог створив мене, як я сьогодні, що його буде. Я намагаюся жити якомога більше життя і йти через життя посмішки.
Бог, що міцна жінка! Навіть якщо вона трохи хитрує - навряд чи вона не хоче змінити своє життя, але все ж, вона гідна захоплення. І всім, хто збивався про додатковий фунт, хочу сказати – заповнювати і насолоджуватися тим, що у вас є.