Метаморфоз 2011

Хто: Jennifer Aniston
Коли: Лютий 2011

Jennifer Aniston не боїться змінити! Якщо у вас є стрижка, то не дорівнює кінцям, але відразу ж переключіть до «беана». Яна волосся стала набагато коротше, але її чарівність не знизилася іота!

Хто: Blake Lively
Коли: Квітень 2011

Блейк Живо в квітні минулого року перефарбував червоний за роль у фільмі «Покраїнська». Але як тільки зйомки закінчилися (і це сталося в червні), актриса повернулася до блондинки, але цей раз вибрав темний відтінок.

р.

Хто: Evan Rachel Wood
Коли: червень 2011

Іван Рахель Дерево в червні загинув любителів радикальної зміни образу. Ми звикли до неї довго, але в кінці багато домовилися, що Іван так само. І я так шкода для її волосся...

Хто: Роза Бирн
Коли: Вересень 2011

Рожева виросла від терпіння і вирішила не виростити її волосся. Крім того, кара не гірше вирощеного «беана»

р.

Хто: Каррі Під дерево
Коли: Вересень 2011

Каррі не експериментував з довжиною (хоча Боже!) і просто освіжали образ з чубчиками. Я не думаю, що я повинен зробити це. Вона виглядала гламурно без чубчиків.

Хто: Хіларі Дафф
Коли: Березень 2011

Обидва фотографії показують кінчики волосся Hill на кінцях шиття "гарячий!" Ви повинні вирізати їх, не засвітлювати їх. Але що це зроблено ...

р.

Хто: Баррімор
Коли: Листопад 2011

Ось два в одному - і довжина, і колір змінився. ІХО: Немає причин. соковитий червоний колір зробленого дру.

Хто: Емма Камінь
Коли червня

Подорож з червоного до блондинки і назад. Емма зробив не для задоволення, але для причини: її героїні в Spider-Man, Gwen Stacy є класичний білявка. Я не хотів, щоб я повернувся до мого кольору.

Хто: Скарлетт Йохансон
Коли: Квітень 2011

Сама ситуація - Скарлетт зробив для ролі Black Widow в "Авангери". На короткому волоссі цей колір не схожий на лід.

Хто: Джессіка Альба
Коли: Вся вагітність

Під час вагітності волосся дуже швидко зростає. Джессіка доведе її. Хоча з короткою стрижкою вона була мила, романтичні локони йдуть ще далі.

Хто: Катерін Heigl
Коли: Березень 2011
В останні роки волосся Катерини стала коротшою. Що таке наступний етап?