Шон Бін відноситься до категорії тих чоловіків, від яких виходять особливі флюїди мужності, саме тому жінки в'ються навколо них стадами (ІМХО). Але, хоча Бін запросто міг отримати в якості своєї дівчини будь-яку супермодель (як Лео, наприклад), всі четверо його подружжя були, скажімо так, цілком звичайними на вигляд. Але суть не в цьому - актор чесно повів під вінець всіх жінок, з якими у нього був роман. Зустрітися і розлучитися, як, наприклад, у Джорджа Клуні, це не про Біна
Першою дружиною Шона Біна була перукарка Дебра Джеймс. Шкільна любов майбутнього актора, яка до того ж була його першою жінкою (!) - ось чому він одружився на ній. Однак сімейне життя було недовгим – попрацювавши слюсарем в рідному місті Хардсворт, Бін зрозумів, що створений для сцени і переїхав в Ротрем, де вступив до драматичного коледжу. Шлюб зійшов нанівець сам по собі
Другою дружиною Біна стала актриса Мелані Хілл, з якою він познайомився ще в коледжі. Не знаю, може в молодості вона була симпатичною, але в більш зрілому віці вона не красуня, і виглядає старше своїх років. Хілл народила Біну двох дітей, Моллі і Лорну, але це не врятувало шлюб. Актор швидко охолов до дружини (що не дивно) і розлучився з нею.
Після розлучення з Хілл Бін довго не гуляв - на зйомках серіалу «Пригоди королівського стрільця Шарпа» у нього був роман з актрисою Ебігейл Круттенден. Але, на відміну від більшості чоловіків, які попливуть і підуть, Бін чесний хлопець - одного разу він скрутив даму, потрібно одружуватися. Одружений. Однак цей шлюб виявився недовгим - незабаром після народження дочки Іві Наташі, Бін розлучився з Круттенденом. Я не знаю, наскільки харизматична Ебігейл.
Після третього розлучення Бін поклявся одружитися, але ненадовго. Познайомившись в одному з барів з маловідомою актрисою на ім'я Джорджина Саткліфф, він переспав з нею в п'яному бізнесі, а потім, будучи справжнім джентльменом, не зміг піти. Джорджина стала постійною подругою Біна, а потім і його законною дружиною. Але знову ж таки, ненадовго - в 2010 році вони розлучилися.
Шон Бін підтримує всіх своїх колишніх дружин - він спілкується зі своїми дочками Моллі, Лорною і Іві Наташею, фінансово допомагає Дебрі Джеймс і Мелані Хілл, яка в останні роки знімається тільки в малобюджетних британських проектах. Який же справжній чоловік!