Хонест хлопець Sean Bean

Морський боб належить до категорії тих чоловіків, від яких до категорії відносяться спеціальні рідини гасіння маскулінності, через які жінки вітер навколо них з травами (ІМХ). Але, хоча Беан може легко отримати будь-який супермодель (наприклад, Лео, наприклад,), всі чотири його дружини, ми скажемо, досить звичайний вигляд. Але це не точка – актор чесно привів до корони всіх жінок, з якими він мав відносини. Зустріч і перерву, як Джордж Клонею, не про боні.

Sean Bean's First wife - перукарня Debra James. Школа любить майбутній актор, який був першою жінкою. Проте, сімейне життя було недовгове - після роботи як фіксатор в рідному місті Хардсув, бо зрозумів, що він був створений для етапу і перейшов на Rotrem, де він вступив в драматичний коледж. Люблю себе.

Другою дружиною став актриса Melanie Hill, який зустрівся в коледжі. Я не знаю, можливо, вона була досить, коли вона була молодий, але в більш зрілому віці вона не досить, і вона виглядає старше років. Хілл подарував двом дітям, Моллі і Лорна, але це не врятувало шлюбу. Актор швидко охолоджується до дружини (неприродно) і розлучається її.

8809810 Р

Після розлучення з Хілла Беан коротко зійшов бобель - на множині серії «Пригоди з королівської різкої стріли» він почав affair з актриса Abigail Crattenden. Але, на відміну від більшості чоловіків, які будуть плавати і залишити, Bean є чесний хлопець - якщо ви скручуєте леді, ви повинні одружитися. Одружена. Правда, і цей шлюб був недовговим - незабаром після народження дочки Євгена Наташа Беан розлучився і Кратенденден. Я не знаю, як харизматичний Abigail є.

Після третього розлучення, до маррі, але не на довгий час. Після зустрічі маловідома актриса Георгіна Суткліффа в одному з барів, він скинув її на п'яні ваффрі, а потім, будучи істинним ніжником, він не міг кинути. Георгина стала звичайною подругою, а потім його правовою дружиною. Але знову, за короткий час - в 2010 р. зламали.

Sean Bean підтримує всіх своїх екс-фітів - спілкується з дочкою Molly, Lorna і Evie Natasha, фінансово допомагає Debra James і Melanie Hill, які в останні роки діяли в малозабезпечених британських проектах. Це реальний чоловік!