Чесний хлопець Шон Бін

Шон Бін відноситься до категорії тих чоловіків, від яких виходять особливі флюїди мужності, саме тому жінки в'ються навколо них стадами (ІМХО). Але, хоча Бін запросто міг отримати в якості своєї дівчини будь-яку супермодель (як Лео, наприклад), всі четверо його подружжя були, скажімо так, цілком звичайними на вигляд. Але суть не в цьому - актор чесно повів під вінець всіх жінок, з якими у нього був роман. Зустрітися і розлучитися, як, наприклад, у Джорджа Клуні, це не про Біна

Чесний хлопець Шон Бін

Чесний хлопець Шон Бін

Першою дружиною Шона Біна була перукарка Дебра Джеймс. Шкільна любов майбутнього актора, яка до того ж була його першою жінкою (!) - ось чому він одружився на ній. Однак сімейне життя було недовгим – попрацювавши слюсарем в рідному місті Хардсворт, Бін зрозумів, що створений для сцени і переїхав в Ротрем, де вступив до драматичного коледжу. Шлюб зійшов нанівець сам по собі

Чесний хлопець Шон Бін

Другою дружиною Біна стала актриса Мелані Хілл, з якою він познайомився ще в коледжі. Не знаю, може в молодості вона була симпатичною, але в більш зрілому віці вона не красуня, і виглядає старше своїх років. Хілл народила Біну двох дітей, Моллі і Лорну, але це не врятувало шлюб. Актор швидко охолов до дружини (що не дивно) і розлучився з нею.

Чесний хлопець Шон Бін

Чесний хлопець Шон Бін

Після розлучення з Хілл Бін довго не гуляв - на зйомках серіалу «Пригоди королівського стрільця Шарпа» у нього був роман з актрисою Ебігейл Круттенден. Але, на відміну від більшості чоловіків, які попливуть і підуть, Бін чесний хлопець - одного разу він скрутив даму, потрібно одружуватися. Одружений. Однак цей шлюб виявився недовгим - незабаром після народження дочки Іві Наташі, Бін розлучився з Круттенденом. Я не знаю, наскільки харизматична Ебігейл.
Чесний хлопець Шон Бін

Чесний хлопець Шон Бін

Після третього розлучення Бін поклявся одружитися, але ненадовго. Познайомившись в одному з барів з маловідомою актрисою на ім'я Джорджина Саткліфф, він переспав з нею в п'яному бізнесі, а потім, будучи справжнім джентльменом, не зміг піти. Джорджина стала постійною подругою Біна, а потім і його законною дружиною. Але знову ж таки, ненадовго - в 2010 році вони розлучилися.

Чесний хлопець Шон Бін

Чесний хлопець Шон Бін

Шон Бін підтримує всіх своїх колишніх дружин - він спілкується зі своїми дочками Моллі, Лорною і Іві Наташею, фінансово допомагає Дебрі Джеймс і Мелані Хілл, яка в останні роки знімається тільки в малобюджетних британських проектах. Який же справжній чоловік!

Чесний хлопець Шон Бін