Премія вибору людей

11 січня юна голлівуд прийняв до червоного килима перед Театром Nokia, щоб показати на щорічній премії World Choice Awards. Ця нагорода відзначає найкращі в галузі музики та кіно, а також переможців, як випливає з назви, обрані людьми, а не деякими академічними критиками. Катя Перрі була заслужено улюбленим людям цього року, але Міс Перрі не з'явіўся на нагороди (достатньо, проблеми в її особистому житті не просто чутки), тому я раджу вам тим, хто віддав свою присутність і показав кращі (і найгірші) модні образи майбутнього року.

Замість традиційного червоного килимового коктейльного плаття Емма Камінь вибрала оригінальний трюмовий костюм Gucci, зірка якого була зелена коротка куртка. Стильний і не дуже пишний. П'ять!

Молода зірка Demi Lovato, яка чудесно зуміла захопити нагороду «Кращий поп-художник», попереду таких монстрів, як Gaga і Katy Perry, одягнена відповідно: розкішна сукня з довгим поїздом від Marchesa викликала бурю емоцій від модних критик, тому було красиво. Який колір, яка вишивка...

Що таке зчеплення. МММ

Jennifer Morrisson знаходиться поруч. Актриса буде виглядати бездоганно в цьому елегантному унітазу від Оскар де ла Renta без того, що на ньому на ньому на ньому нарізані хрипки. Все інше - аксесуари, макіяж, зачіска "халя" - чудово виглядає, але бахрома ...

р.

Я люблю Ніну Добрев, тому що вона ніколи не йде на борт з деталями. Цей випадок, в цілому, не був винятком. Надзвичайно простий образ - прямий променіант (!) волосся, сандалі і муфта колір тіла, який поєднується з абсолютно всім, а плаття з смарагдової зелені (так, є така). Родзинка зображення зеленої мережива вставки на рукавах і на вапно. І так, щоб не було на всіх нудних - кільце з великим каменем на пальці.

Ще один коханець мережива Kristen Bell. Актриса, голос якого говорить про неординарний «Дівчина-Госіп», одягнений в червоній сукні Валентино з шкіри і мережива. Я люблю це поєднання, як сексуальний, так і ніжний. А розкішне взуття крім (пристойно, Louis Vuitton, завдяки яким взуття з гострим нісом знову в моді в новому сезоні).

І шкіра і мережив знову, в цей час на Ашлі Грін. А актриса згадувала, що роль вампіру приніс її полум'я, і одягнена вся чорна.

Тепер ми знаємо, з ким kelly Osbourne успадкував хороший смак (який не прийшов до неї відразу, але прийшов до неї!) – від матері Шарона. Келлі виглядає просто тонко в довге плаття ніжних квітів, прикрашених мереживом, а Шарон буквально шипить в металевому наряді. Тут це ідеальний святковий туалет для дружини Darkness, який знаходиться в 50-х роках - не піддається впливу частин тіла, просто вирізаний, зміщений сміливим кольором або блиском.

р.

Дуже сміливий образ був продемонстрований на церемонії від Jennifer Goodwin - фуксія плаття, родзинкою якого були пишні рукави. Я ніколи не схожий на такий розріз рукавів, але я повинен визнати, що без них плаття буде виглядати менш виграшно. Плюс у свинарському банку Дженніфер, не дивно, що вона була названа однією з найстильніших жінок 2011 року.

Alison Hannigan довели всім, що вагітна жінка має право зробити все, що жінка не вагітна - йти на соціальні вечірки, носити взуття з шпилькою і одягатися в бісероплетені червоні сукні, в яких вона виглядає як невелика hippo. Я шкода, alison, я повинен бути забраний зріз.

І знову франци, але я дуже люблю цю гру! Lea Michelle в a Marchesa плаття. Передній перегляд...

... і позаду.

Я дуже задоволений вибором Miley Cyrus плаття, хоча зазвичай її зображення не вражають мене дуже багато. Дуже цікавий Девід Кома плаття з напівпрозорою декольте на грудях і світаючими вставками в спині плюс червоний металізований шпильки Джиммі Чоо плюс кришталево-студний маршеса зчеплення дорівнює найбільш стильному вигляду вечора.

Ведучий церемонії Kaley Cuoco довели всім, що плаття з весільної колекції Badgley Mischka не може виглядати як весілля на червоному килимі.

Мар Гудгени в звичайному для нас і її улюблене зображення в стилі гламської породи. Дизайнер Jenny Packham.

р.

Chloe Moretz: милий і віковий.

Ще одна сукня, з якої я був метеликом, є золотою корсетною кришкою, прикрашеною перфорацією, і напівпрозорою чорною спідницею в підлозі. Все це Еліша Кутберт в наряді від Vawk круїзної колекції.

Дженніфер Лоренс. Солодкий, але дуже дивний плаття, але великий макіяж.

На червоному ковроліні премії People’s Choice Awards 2012 р. висаджували маленькі масиви (хоча не в повній силі) Все гарне, гарне!

Люсі Хале.

Шайний Mitchell.

Ашлі Бенсон

Категории

Смотрите также

Новое и интересное