Лупус - аутоімунна хвороба

Нещодавно стало відомо, що Tony Braxton був діагностований з lupus. Для тих, хто не дивився будинок (багато говорять про хворобу): Лупус – це аутоімунна хвороба, одна з наслідків якої є страшний висип на обличчі. Не можна вилікувати до кінця, і позначки на обличчі можуть залишатися на життя. Влада Гейді Клюм все ще знає, правда? Його обличчя стала так через люпу. Жорстке! Бог заборонений, він стане прекрасним обличчям Tony Braxton. Я не постараю фотографії проявів люпу - Я б хотів би зустріти знаменитостей, які страждають від цього захворювання.

Михаїл Джексон страждав від люпу в юності.

р.

Як я сказав вище, ущільнення

'60s джаз зірка тедді король dies від lupus ускладнень

Люпус приймав життя цієї прекрасної акторки, Inei Ba.

доб.

Lupus слід побачити на рапері Trick Татусь обличчя

Сестра Шарона Камінь, серійна акторка Келлі Камінь, також постраждала від люпу. Тим не менш, знак на обличчі не було.

Чудовий Mercedes Yvette, фіналіст другого сезону шоу «Топ Model in American» також люпс.

Колишня жінка Біллі Боб Thornton і колишній Playboy модель Petra Thornton бореться з lupus всі його життя

CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)

Розкішна модель Боббі Браун, який був другом солістки Яні провулок, також живе з lupus