Для фото з зіркою

На цьому сайті ми побачили кілька постів з серії «Фото з зіркою – що це таке?». В основному, якщо хтось сказав мені, що Johnny Depp був навколо кута кілька блоків і знімавшись з усіма, я буду бігати далеко, ніж я бачив. Але я б не витрачати дні, висить біля конференц-центрів та аеропортів надії відбитку себе поруч з селом – це не так важливо для мене. А деякі люди заради спільного фото з зіркою готові продати свою душу. Цей Лондон, Donna Sercombe, який нещодавно був представлений в The Sun. Вона має однорічну дочку, Тилер, яку леді перетягує навколо всіх прем'єр-прем'єр-прем'єрів надії, що вона візьме дитину в руках і фотографує з нею. Дона вже має гідну колекцію фотографій Тайлера з різними зірками. На деяких з них в кадрі донна сама.

З Джонні Депп.

З Daniel Craig.

Craig і Harrison Ford.

З Tom Hanks.

З Rafe Fiennes.

З Reese Witherspoon

З Anne Hathaway.

р.

З Робін Вільямс.

З Hugh Джекман.

З Джеффрі Рош.

З Tom Cruise.

З Елтон Джоном.

З законом Юди.

З Meryl Streep.

З Colin Firth

З Elizabeth Hurley.

З Tandy Newton

З Джорджом Clooney.

Багато хто дивиться ці фотографії готові слухати з емоціями (зважуючи коментарями на сайті The Sun). Не турбуйте мене! Подумайте про це, дитина! Після того, як мама може витрачати час на тертя в натовпі, поки ви можете ближче до спелеба, щоб зрадити картину. На очах дитини відбивається страх: де я? Хто всі ці люди? Я не вірю, що чесно!