Манікюр 2012

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так з'ясуйте, який манікюр стане наймоднішим в 2012 році, купіть пару лаків і залишайте на модному коні на рік!

р.

Прості.
2377616

Бежевий, прозорий білий або просто білий лак відмінно підійде для швидкого манікюру. Створіть ефект добре заміщених нігтів в два рази. Тому, якщо ви часто пізно десь, але хочете, щоб ваші нігті виглядати красиво, купити безбарвний або бежевий лак. Дизайнери Altuzarra, Zero & Maria Cornejo і Анна Суі вірять, що в 2012 році ці кольори можна принести до тренду.

229983

білий сніг

Білим лаком був представлений на виставках на Титель, Costello Taliapietra і Malandrino. Я думаю, що це найскладніший колір. Застосувати його дуже складно. При цьому краще не використовувати чистий білий лак на довгих нігтях, але для довгого купити перлово-білий.

499 р.

76116816

Бриліант
191919191919

Яскравий блиск ідеально підходить для літа. У цьому випадку паєтки повинні бути досить великими і незвичайними кольорами. Також можна об'єднати невеликі блискітки з великими. Я раджу дивитися на золотому блискі замість кожного улюбленого срібла. Срібло не є актуальною.

710274

7617966

Червоний.

Червоний колір не дає своєї позиції. З урахуванням тенденцій макіяжу можна поєднувати колір помади з кольором лаку. Так, довго вважається, що лак завжди повинен бути в тон помади, але потім це правило зникне. Ну, ви можете повернутися назад.

Класика жанру в варіаціях
Р

Французька мова різна. Наприклад, стандарт:

4338729 444 р.

Однак в цьому році дизайнери додатково пропонують колір і місяць. Лунар особливо цікавий, але складно виконати.

Колір простий, але виглядає не менш ефектно.

(Рівне)

р.

Колір

Не боятися кольору! Я особливо хотів би привернути увагу до обмежених колекцій – краще там. Жовтий, помаранчевий, зелений, синій - що вистачить вашої фантазії, потім зносите на нігті.

р.

Крейсер

Ще одна тенденція «запечена» лаку. Я не люблю Кракель, але я не можу ігнорувати свою популярність в 2012 році, що перезавантажить його 100%.

Не боятися експериментів!