Фото ангелів

Всі три моделі діють ангели VS, які, в цілому, відомі цим брендом нижньої білизни. І без другого думу я вирішив об'єднати свої особисті фотографії в одну пост. Точка не полягає в тому, що вони непомітні і нездужання, але що кожен з них в принципі не є зіркою будь-якої невеликої ваги. Їхня кар'єра тільки набирає імпульс і вони вже дихають у спині такі венозні моделі, як Adriana Lima, Alexandra Ambrosio і Doutzen Croesus. Ерин і Чанель від нового покоління моделей, так як вони всього більше 20, але Лілі, які незабаром стануть матір'ю, наближається до віку вищезгаданих красунь, але шанси на «місце на сонці» не зменшуються.

Почнемо з Новою подругою Леонардо DiCaprio, Erin Heatherton, який настільки простий, що я не знаю, чому Лео обрали її над Candice Swanepoel, наприклад (а, так, вона була зайнята протягом декількох років). На фото показано, як Erin любить її собаку, і в цілому помітно, що дівчина має гарну душу (Я думаю так).

Лілія вагітна і одружена, на відміну від Erin і Chanel. Дівчинка любить відпочивати добре (дощ і дим? Ніяких проблем, але вона буде трохи охолоджувати заради майбутнього малюка. До речі, Лілі та Ерин є хорошими друзями, які зустрілися завдяки VS, тому є також фотографії Heatherton в особистих фотографіях Aldridge.

3756934

202222

Р

43585.

р.

Chanel Iman Робінсон є половиною африкансько-американських, половина корейці, звідси її цікавий вигляд. Як Erin і Lily, вона є секретною моделлю Victoria.

р.

3648599 р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное