Audrey Hepburn.

Жінка, як Audrey Hepburn не занадто lazy, щоб бути душені компліментами від голови до пальця, тому що вона дійсно діамант в розкішній рамі. Цей вишуканий, елегантний і чарівний краса сьогодні потрібно шукати. Кожна частина її обличчя бездоганна, і вибір одягу і аксесуарів, які ви можете говорити про назавжди, не можна критикувати, це було ідеально і це. Багато похвалився бездоганним смаком Аудрі, а для покоління в рядку актриса, яка залишила цей світ 19 років тому (січень 20, 1993), вважається «королевою шапок». З’являється в кінофільмі «Бреаг на Тіффані» у широкому шляпці, переможець Оскара назавжди любив цей аксесуар. А без нього вона була добре, але в капелюхах, Аудрі був просто неповторним. Її невинна і чарівна краса «сезонна» з стильною шапкою дав приголомшливий ефект – вона була визнана однією з найкрасивіших жінок XX століття. Так що капелюхи обрали, як для фотосесій, так і для повсякденних прогулянок по містам світу?

Шапка 1.

Фемінін і ніжний.

Шапка 2.

Вишуканий капелюх з різновиду матеріалу.

Шапка 3.

Каструля з декількома луками, що стала родзинкою капелюха.

Шапка 4.

Простий варіант для прогулянок на сонячний день. Шапка, як і я знаю, в'яжеться.

Шапка 5.

Розкішна шапка з хутром і перо.

Шапка 6.

М'якоподібна шапка робить молодий Audrey навіть молодшим і фріним.

р.

Шапка 7.

Оригінальний головний убір. Я люблю плаття набагато більше, але капелюх не поганий.

Шапка 8.

Штукатурка шапка з величезним луком. Аудрі не дивляться тут.

Шапка 9.

Королева. Ви не можете носити капелюх, як на відкритому повітрі, але Audrey в чорному і білому кольорі.

Шапка 10.

Білий широка шапка на обличчя Одрі.

Шапка 11.

Це чарівність! Шапка і сукня повинна бути встановлена. Я люблю його, це капелюх - це робота мистецтва!

Шапка 12.

"Казка рослин"

Шапка 13.

Просто, але приємно бачити!

р.

Шапка 14.

Новий широкий капелюх і луки, які роблять Audrey ще більш жіночним і крихким.

р.

Шапка 15.

Таку шапку можна сміливо подарувати на королівському весіллі.

Шапка 16.

Друк zebra підходить для Audrey дуже добре. Я зазвичай віддаю свої фотографії в чорному і білому кольорі, тому при відсутності його, я зміст з цим кольором капелюха.

р.

Шапка 17.

Про нас Здавалося б, капелюх на вершині смішний, але все виглядає благородно на Хепберні.

Шапка 18.

Поганий фото і поганий капелюх ... «Ми почали здоров’я, завершені для відпочинку», але Аудрі ще не радує жінку для віків!