Вулиця

Вулична мода – окрема форма мистецтва. Кожен сезон ретельно вивчає всі колекції, виявляти тренди, вибрати те, що вони люблять, а потім втілювати всі наймодніші тренди в житті, додаючи свою індивідуальність вигляду. Враховуйте успішні та неуспішні спроби висловити індивідуальність одягу.

Вулиця

Вулиця

Леді Лак.
Вулиця

Вулиця

Хороший вигляд. Саме там, де прихована справжня здатність носити джинсові шорти, незвичайні колготки і рожеві Мартіни. Про нас

Оцінка: ПУ

Вулиця

Вулиця

Компетентне поєднання теплого верху і легкого дна. Чудове поєднання кольорів - блакитний і м'який персик. Великі аксесуари, сумка, зробити. Я не знаю, чого скаржаться. Ідеальна еклектика.

Оцінка: ★

Вулиця Р

Вулиця

Красивий колір джинсової спідниці і білої блузи. Я ніколи не думав, що поєднала його з чорною курткою. Чудово виглядає тут. Стандартний цибулю Нуі - джинси дружби та футболка з розмірами - не поганий.

Вулиця

Вулиця

Після цього лука я хотів бордовий шкіряні шорти. Тексти пісень, а це означає: І обов'язково носити світло білу блузи!

Оцінка: ?

Вулиця

Вулиця

Хороший наряд для стегон. Келихи, деякі килимові сукні, шаровані, важкі дно. Ні, я дуже люблю це.

Вулиця

Вулиця

Біла спідниця міді - заборона для мене. Я не знаю, що його носити. Але ця красива лука показала мені те, що і як. Я раджу звернути увагу на це, бо це чудовий варіант для багатьох подій.

Вулиця

Вулиця

Я люблю стиль моделі Abby Lee Kershaw. Він дуже незвичайний. Правда, це незручно, але ось це красиво. Аббі вдалося носити лепардовий друк, щоб він не виглядав вульгар. І червоні брюки в поєднанні з леопардом, які практично завжди забезпечують повну відмову, виглядають вигідно.

Вулиця

Вулиця

Ви не можете сказати багато – навчитеся носити зайві светри без потворів, худі та інші речі.

Вулиця

Вулиця

Багатошарові, грабіжні, oversize – всі найбільш гострі тенденції для підлітків зібрані в одному образі. Безумовно 5/5.

Вулиця р.

Вулиця р.

Ось як бабуся повинна одягатися! Покажіть свої бабуся.

Вулиця

П'ятниця.
Вулиця

Вулиця

Не вдалося намагатися ковтати під стегнами? Незнімний пакет, незнімні окуляри, помада і поза, нижче і нижче. Все здається дрібним, але образ відхилений.

Оцінка: - (minus) ?

Вулиця

Вулиця

Немає у формі! Нарізні плечі. Хоча ні, плечі красиві, але коли вони якось підкреслюють фігуру. І ось відчуття, що дама просто зносила те, що вона знайшла в другому. Можливість.

Оцінка: - (minus) ★

Вулиця

Вулиця

"Зевок." Арен не ви нудьгувати? Ви хочете спати?

Вулиця (Рівне)

Вулиця

Я мав це в моєму віддаленому дитинстві на всіх сортах "стиль-паті" друзів, одягнених. Це, звичайно, добре для пострадянського простору і для стилги, але також з великим розтягом. І для Європи і для вуличної моди є повна невдача.

Оцінка: - (minus)

Вулиця - Новини

Вулиця

Я повністю заохочую шафу з грудей моєї бабусі. Але ви повинні знати.

Вулиця

Вулиця

Ви запитуєте, що велика угода? Тенденції один на одного, все повинно бути OK. Про те, що тренди один на одного. Так, Tisquiens запитав про простір. І стегна відразу змащують і змазують її. Я, вона була гарною. Але не зараз це повний недолік індивідуальності.

Вулиця км

Вулиця

Так, живіт є трендом... Але наступний сезон. Це страшне поєднання.

Вулиця

Вулиця

Електика повинна бути в модерації. Я ніколи не розумію це еклектика. Чому ми повинні зробити задоволення наших очей? Будь ласка, не поєднуйте речі, щоб неприпустимо.

Вулиця

Вулиця

Ні, я люблю abby lee. Але іноді вона пропускає. Я думаю, що це океї. Шапка Бабця, куртка velour. Модне взуття. Але кришка нагадує ще більше не вдалося султанового гнобу, ніж щось адекватне. А стара оксамитова куртка може бути ідеально поєднуватися з іншими речами.

Оцінка: - (minus) ?

Вулиця р.

1989 р.

Ступінь. Прості і ємні.