Вулиця

Вулична мода – окрема форма мистецтва. Кожен сезон ретельно вивчає всі колекції, виявляти тренди, вибрати те, що вони люблять, а потім втілювати всі наймодніші тренди в житті, додаючи свою індивідуальність вигляду. Враховуйте успішні та неуспішні спроби висловити індивідуальність одягу.

Леді Лак.

Хороший вигляд. Саме там, де прихована справжня здатність носити джинсові шорти, незвичайні колготки і рожеві Мартіни. Про нас

Оцінка: ПУ

Компетентне поєднання теплого верху і легкого дна. Чудове поєднання кольорів - блакитний і м'який персик. Великі аксесуари, сумка, зробити. Я не знаю, чого скаржаться. Ідеальна еклектика.

Оцінка: ★

Р

Красивий колір джинсової спідниці і білої блузи. Я ніколи не думав, що поєднала його з чорною курткою. Чудово виглядає тут. Стандартний цибулю Нуі - джинси дружби та футболка з розмірами - не поганий.

Після цього лука я хотів бордовий шкіряні шорти. Тексти пісень, а це означає: І обов'язково носити світло білу блузи!

Оцінка: ?

Хороший наряд для стегон. Келихи, деякі килимові сукні, шаровані, важкі дно. Ні, я дуже люблю це.

Біла спідниця міді - заборона для мене. Я не знаю, що його носити. Але ця красива лука показала мені те, що і як. Я раджу звернути увагу на це, бо це чудовий варіант для багатьох подій.

Я люблю стиль моделі Abby Lee Kershaw. Він дуже незвичайний. Правда, це незручно, але ось це красиво. Аббі вдалося носити лепардовий друк, щоб він не виглядав вульгар. І червоні брюки в поєднанні з леопардом, які практично завжди забезпечують повну відмову, виглядають вигідно.

Ви не можете сказати багато – навчитеся носити зайві светри без потворів, худі та інші речі.

Багатошарові, грабіжні, oversize – всі найбільш гострі тенденції для підлітків зібрані в одному образі. Безумовно 5/5.

р.

р.

Ось як бабуся повинна одягатися! Покажіть свої бабуся.

П'ятниця.

Не вдалося намагатися ковтати під стегнами? Незнімний пакет, незнімні окуляри, помада і поза, нижче і нижче. Все здається дрібним, але образ відхилений.

Оцінка: - (minus) ?

Немає у формі! Нарізні плечі. Хоча ні, плечі красиві, але коли вони якось підкреслюють фігуру. І ось відчуття, що дама просто зносила те, що вона знайшла в другому. Можливість.

Оцінка: - (minus) ★

"Зевок." Арен не ви нудьгувати? Ви хочете спати?

(Рівне)

Я мав це в моєму віддаленому дитинстві на всіх сортах "стиль-паті" друзів, одягнених. Це, звичайно, добре для пострадянського простору і для стилги, але також з великим розтягом. І для Європи і для вуличної моди є повна невдача.

Оцінка: - (minus)

- Новини

Я повністю заохочую шафу з грудей моєї бабусі. Але ви повинні знати.

Ви запитуєте, що велика угода? Тенденції один на одного, все повинно бути OK. Про те, що тренди один на одного. Так, Tisquiens запитав про простір. І стегна відразу змащують і змазують її. Я, вона була гарною. Але не зараз це повний недолік індивідуальності.

км

Так, живіт є трендом... Але наступний сезон. Це страшне поєднання.

Електика повинна бути в модерації. Я ніколи не розумію це еклектика. Чому ми повинні зробити задоволення наших очей? Будь ласка, не поєднуйте речі, щоб неприпустимо.

Ні, я люблю abby lee. Але іноді вона пропускає. Я думаю, що це океї. Шапка Бабця, куртка velour. Модне взуття. Але кришка нагадує ще більше не вдалося султанового гнобу, ніж щось адекватне. А стара оксамитова куртка може бути ідеально поєднуватися з іншими речами.

Оцінка: - (minus) ?

р.

1989 р.

Ступінь. Прості і ємні.