Вишуканий досконалість, який йде сама по собі

Українська Енн Мортімер з дитинства чутливий до тварин, птахів, рослин. На її думку, вони були найбільш досконалими проявами природи. Але вона була особливою любов'ю для милих і шляхових котів. Афіша Анн вже один з кращих артистів нашого часу, головний мікс якого є котом у всіх його проявах. Анімація котів Анни неймовірно виразні – вони переплетені реальною любов’ю та увагою до найменших деталей. Саме тому репродукції творів художника можна знайти на декоративних виробах по всьому світу, а також багато дитячих видавництв з радістю співпрацює з нею.

р.

Кіт – це коронка створення, апогея спритності і екстраваганзи чарівності. Не існує більш витончених, витончених і красивих.
Шелма

кішка - це хутрична тривожна година.
Альфред Білє

Навіть найдрібніші коти
Леонардо Да Вінчі

кішка - це крихітна лев, яка любить мишей, капелюхи собак і по батькові людей.
Олівець Герфорд

Кішки - бандери тваринного світу.
Стівен Кінг

Коти щасливі істоти. Не хвилюйтеся!
Генрі Бати.

Я вірю, що коти є духами, які прийшли на землю. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони можуть прогулятися на хмарі без падіння.
Джулі Верн

Тільки любителі котів знають, що тепле, розкішне, хутряні тепліше.
Сусан Міллен
599 р.

Не можна побачити наступні твори мистецтва без посмішки. Вони виглядають так тепло і тепло. І головний герой знову милий хутряний кіт. «Питви з плити» – так само автор сам називає свої роботи – Олександр Маскаєв. Як бачите, вони зображують персонажі язичницької Русі - будинок, леш, води, арахуткі, шашлики, русалки, водолази, які дуже красиво збоку з чарівним червоним котом. І не дивно, бо довго вважається, що червоні коти принесуть радість і багатство будинку. Сама історія розповідає про свій головний характер: «Це Кузьма або Кузья, він простий і неускладнений, хороший і торкнений, але хитрий, життєрадісний і хороший мисливець і рибалець, ви можете поговорити з ним про все, він буде розуміти, і, можливо, він розповість вам, який шлях йти на... й

Душа іншого темна, і кішка ще більше.
Антон Чехова

Я навчав багатьох філософів і багатьох кішок. Доброго дня!
Хіпполіте Тан.

Кіт не запитати, вони просто приймають те, що вони потрібні.
Гарфілд кішка

Тільки коти знають, як отримати їжу без праці, укриття без замка і любові без турбот.
В. Л. Джордж.
Р

Потрібні кішки триматися на ляпасі, навіть коли ви отримаєте з вашого крісла. До останнього хвилини вона сподівається, що ви прокинулися і сидять.
Pam Браун.

Коти не бачать причин, щоб обіцяти іншого істоти, навіть двоправного.
Сара Топсон

Собака, якщо називається, буде працювати; кішка буде зауважити.
Марія Блі.

Ви можете тільки полюбити кота на своїх умовах.
Павло Сірий.
293210

Якщо кішка любить вас, це дозволить вам бути її другом, але ніколи не її майстер.
Theophile Гаутер