Bruce Lee котирування

Майстер по відношенню до Брюса Лі, який досі не має рівних, був настільки амбітним і затребуваним, що він провів дні навчання свого тіла і його розуму. Не боятися відчути електричний удар. Лі завжди вірив, що людський мозок здатний пом'яти будь-який біль, якщо ви хочете. Але він був не тільки чоловіком, який продемонстрував чудеса колосальної фізичної фітнесу, але і чоловіка, який отримав зірку на Голлівудській прогулянці слави за свій внесок у розвиток кіноіндустрії. Як актор, Брюс досягав досконалості власного руху на екрані.

Будьте ніжні, але не покірні.
Будьте міцні, але не рулі.

Зважаючи на те, що Лі жив таке коротке життя (32 років) через те, що він не тільки загинув від набряків мозку, викликаного гіперчутливою реакцією тіла на компоненти головного препарату, який він взяв на день його смерті, але це так зване «замовлене». В ідеалі було багато цікавих людей. Він помер, але він не забув. У цей день шанувальники своєї роботи приходять на могилу Лі. Після того, як він пішов з найбільш відмінних ролей в кіно, свій власний стиль кунг-фу "Jeet Kun-Do", а також двох дітей - син Brandon Lee, який загинув у віці від 28 року на комплекті фільму "The Raven", а дочка Shannon Lee, яка в даний час 42 років і вона вже породила дочку Ren (позолота Брюса Лі). Афоризми Брюса Лі, які просто не можуть йти безсоння.

«Чи не потрібно досягнути мети. Іноді це просто напрямок для переміщення.
«Я не той, хто тенсе, але той, хто готовий. Тексти пісень, а це означає: Він не думають або сниться, він готовий для чогось, що може статися.
«Ви повинні навчатися замість тренування. Ви повинні бути вільними. Замість складності форми необхідно простота виразу.
«Так, людина може дізнатися більше, ніж фольга може дізнатися від мудрої відповіді. й

«Найбільш складний метод, менша свобода там. Ми створюємо обмеження. Якщо хтось захопить вас, вдарив йому. Всі ці передові техніки не функціональні.
«Що ви думаєте, що ви стаєте. й
«Щоб пекти з обставинами. Я можу створити можливості.

«Я навчаюся розуміти, як судити. Я не можу сліпо слідувати натовпу і прийняти свій підхід.
«Я не боїться когось, хто вивчає 10000 різних інсультів. Я боїться хто-небудь, хто вивчає один інсульт 10000 разів.

Якщо ви любите життя, не витрачайте час, час це те, що життя зроблено з.
«У бою, спонані завжди переважає. Зуб завжди втрачається.

Ми можемо завжди бути проповідними, якщо у вас є відвага, щоб визнати їх.
«Що всі великі викладачі разом в одному номері і вони згодні на все. Принесіть своїх студентів разом, і вони сперечаються один одному.
«Положення і остентатильність, бачення слави ослабленнями»

«Я впевнений, що я не можу співати. Я зазвичай скажу всім, наскільки багатим голосом.
Якщо я скажу вам, я великий хлопець, ви думаєте, що я блюво. Якщо я кажу вам, що я не знаю, що я лежаю.

«Міс як такий не має значення. Це просто інструмент для досягнення певних цілей, і потрібно розуміти, що вони можуть, і головне, що вони не можуть. Моя тато використовувала для мене, - Ви зробили десять доларів цього року. Ви можете зробити п'ять наступного разу. Будьте готові.
«Якщо ви не хочете торкнутися завтра, розкажіть правду сьогодні. й

«Америка любить дубове дерево, воно міцно стоїть на землі, не згинається в вітрі, і якщо вітер дрочить, він розбиває. Східний чоловік любить бамбук, вигини в вітрі, але потім випрямляється і стає ще сильніше, ніж раніше.
«Мове як вода. Заморожуйте як дзеркало. Відповісти як ехо.

«Попередня реклама ви можете зіткнутися з оголошеннями, які визначаються і чітко обізнані про їх призначення. Наприклад, якщо така людина визначається, щоб прикусити ніс, він має досить високий шанс його зробити.

«Меміори – єдиний рай, від якого не можна відкладати. Задоволення - квітка, яка незабаром з'явиться, і спогади - запах квітки, який прослужить довго. Мемпанії живуть довше, ніж все інше в житті. Багато років пам'ятаю дерево в квітці, але не її плоди.

«Неймовірність – це те, що відбувається між «це» та «тобто». Не дивлячись на те, що вона не включає в себе або opposes. Тому що це жива неїда. І заповнить життя, силу і любов до всіх речей.

Якщо ви завжди можете налаштувати ліміти на те, що ви можете зробити, фізично або інакше, вона буде поширюватися протягом усього життя. Подовжуйте роботу, щоб Ваше життя. Немає меж
907604

«Життя – це процес позачасового руху, а десь по дорозі, деякі дуже великі труднощі можуть раптово попросити – це може залишити рубець. Але потік життя рухається вперед, як працює вода, і якщо вона зупиняється десь, вона стає гірчицею. Для кожного досвіду ми навчимося навчатися.

«Для безформних, знебочених як вода. Коли ви залите воду в чашку, вона стає чашкою; ви залийте воду в чайник, вона бере форму чайника. Вода може протікати або розбити. Вода, мій друг.

«Не існує, крім цього і зараз. й

«Людина здатна більше. Люди живуть тільки з невеликим відсотком того, що вони здатні:
Не дозволяйте себе відкрити і бути повністю себе.
Суспільство не дозволяє людині бути абсолютно самостійно.
Габаритний зображення