4580
Нідерландська краса: Марло Горст
Час для Doutzen Croesus для переміщення. Бо на підборах є нова голландська краса - Марло Горст. На мій погляд, Марло Горст може серйозно конкурувати зі своєю країною Даутцен.
Р
р.
р.
Марло легко трансформується: вона дається як безневинні, так і жирні ролі.
р.
Тепер ніхто не сумнівається, що Марло в найближчому майбутньому не забуте.
р.
р.
р.
Марло має цікавий зовнішній вигляд, відмінну фігуру і великі перспективи майбутнього. Я думаю, Марло Горст перемагає більше і більше чоловічих сердець з кожним новим фото пагоном.
З 2007 р. її моделювання кар’єра має зірку. Чохли модних журналів, шоу ... У 2011 році вона стала обличчям Calvin Klein купальників.
Марло - рекламна особа бренду «Мила», а також з'являється на кришках таких журналів, як Jackie, Vogue China, Rodeo, starred для Black Magazine. Горст також є одним з нових VS Ангелів.
Хік Марлоша ...
Марло має велику фігуру. Не дарма, що вона зробила основну обличчя купальників «Цінссе Там».
До речі, в вільний час дівчина займається танцями і серфінгом.
На цій фотосесії Марло нагадує Христина Гендрікс:
Р
р.
р.
Марло легко трансформується: вона дається як безневинні, так і жирні ролі.
р.
Тепер ніхто не сумнівається, що Марло в найближчому майбутньому не забуте.
р.
р.
р.
Марло має цікавий зовнішній вигляд, відмінну фігуру і великі перспективи майбутнього. Я думаю, Марло Горст перемагає більше і більше чоловічих сердець з кожним новим фото пагоном.
З 2007 р. її моделювання кар’єра має зірку. Чохли модних журналів, шоу ... У 2011 році вона стала обличчям Calvin Klein купальників.
Марло - рекламна особа бренду «Мила», а також з'являється на кришках таких журналів, як Jackie, Vogue China, Rodeo, starred для Black Magazine. Горст також є одним з нових VS Ангелів.
Хік Марлоша ...
Марло має велику фігуру. Не дарма, що вона зробила основну обличчя купальників «Цінссе Там».
До речі, в вільний час дівчина займається танцями і серфінгом.
На цій фотосесії Марло нагадує Христина Гендрікс: