Свіжі банти модних блогерів

Польща Франціяска (thevogueallure.com). Елегантний, мастурбує. Сірий колір сукні не замішує його яскравий образ. Весь зовнішній вигляд зібраний в середній ціновій категорії, але Франція

Сукня Zara
Болеро заповідник
Страдиваріус зчеплення
Топ секретні рукавички
Шарф з штучного хутра H&M
Взуття Asos

Колишня модель і блогер Криз Уй (kryzuy.com). Можливо, хтось любить ці комбінезони, але нагадувати мене від дитячого одягу. Халма дає образ трохи зрілості, але я все ще залишаюся з моїм поглядом: не лід.

Одяг Від комбінезон
Chalma Binky Пітого
Точки B. Дейган

р.

р.

Я люблю електику. Це просто, але це теж цікаво. І найголовніше, комфортний.

Mexy магазин плаття
Знімний Collar від Miss Sartorial
Смоктати стрічкові
Сережки SM Аксесуари

Р

Shan (webblog.tinytoadstool.com) з Токіо завжди намагається стрибати на фото. вона мила і цікава. Її робота полягає в тому, щоб винахідити нові тканини, малюнки для них. Вона також дуже гарна на нових образах. У будь-якому випадку, щоб об'єднати незвичайну спідницю з строгим і нудним блейзером. Я повертаю на неї зовні.

Блейзер Зара
Zara мішок
Вінтажні сорочки
Пол спідниця паульова кова

Angela від Madrid (madamederosa.com) сукні в стилі, але не поп Чому, розповісти мені, багато блогерів думаю, що вулична мода обов'язково зачаровує волосся і грубе взуття? Я не схожий на її зображення. Особливо лука в волоссі. Тільки яскрава спідниця до моєї кришки.

Плаття для ляльки очей
Кардиган Джефф Галано
Topshop шкіряна куртка
Джеффрі Кембелл Взуття
Філліп Лім мішок
Бунт Х&М

Las Dalias Ібіца Хіппі ринок
The American Apparel Ліфт
Джемпер Зара
Topshop шкіряна куртка
Джеффрі Кембелл Взуття
Сумка для люстри

Р

Мексиканський дизайнер Andy (stylescrapbook.com), в даний час в Амстердамі. Її наряди завжди спокійні, літній, повсякденний стиль. Що потрібно для російських широт і сучасного ритму життя

Хельмут Ланг через My-Wardrobe
Монкі штани
Олександр Ван Взуття
Мішок Proenza Schouler

Paulitta (японськийфлі.blogspot.com). Ще один полюс сьогодні. Студент, який досить чіткий у своєму образі. Особливо написом на пуловері: хлопчик бажав

Руки Орфана
EVIL TWIN намисто
Amen Колекція / THIS IS TRANSITION
Американські Штани
Джеффрі Кембелл Взуття
Пальто з штучного хутра VINTAGE-SQUARE
CUBUS капсули

доб.