Свіжі цибулі

У вихідні дні тут. Я помітив, що більшість з них одягнені в чорному кольорі. Тільки кілька доданих яскравих акцентів до образу.

Наприклад, Крістіна Базань (kayture.com). Тільки я не хвилююсь. Cristina купила ці фуксія-барвлені брюки в магазині Zara, я також бачив їх нещодавно, а також привернув увагу до них. Але тільки тому, що не можна помітити цей колір «здивитись очі». Крістіна, звичайно, солодка, і небагато, що може зіпсувати її. І рожевий не схожий на неї. Я купив його, я купив його. Сумка для люстри Chanel надає елегантність цього рожевого кольору. Ось наступний погляд з джинсовими шортами набагато краще. По дорозі Христина поетично описує все, що відбувається з нею. Дуже романтична дівчина.

Штани, шорти, пальто, куртка з штучного хутра Зара
Chanel збір винограду сумка
Манго взуття
Parfois ювелірні вироби
Губна Помада YSL номер 135

499.00 Р

Пальто Gerard Darel
Мадісон колготки
Взуття МАКС.
Червоний Muse YSL Губна

Nini (ninistyle.net), як завжди, піклується про читачів свого блогу. До вихідних вона з'явилася в чорному шкіряному легінсі і яскраво-блакитної блузи. Ніні дизайнер і блузка є її створенням. Крім того, що небесно-блакитний добре підійде до будь-якого тонусу шкіри, можна носити блузи в будь-якій ситуації з коктейлем до пляжу. Звісно, дана обрізка (плюшеві манжети з шкіри рептилій) і уточнюйте ціну товару) І якщо не виразкований, то Nini виглядає, як завжди, приголомшливо.

Блузка Блузка Блузка
Шкіра Ноги Птахи Соковита Couture
Крістіан Лоубутин Леді Даф взуття
Фруктовий стіл
Janis Savitt намисто

16

Р

доб.

Anya Vershinina (acid-coke.blogspot.com) все в чорному кольорі, виглядає чудово! Молодий, чарівний, все костюмує її. А смак неодмінно присутній. Тільки сумний завжди на фото, філософський факультет залишив на своєму зображенні відбитки.

Нашийник

р.

Міс Пандора (misspandora.fr) також в чорному кольорі. Я дивлюся, з її яскравим виглядом і способом сукні, цей милий француженка ніколи не виглядає вульгар.

Жан-Louis Scherrer Старовинні сукні
Swing Time de Cervin панчохи

Chiara (theблондинкаsalad.com) явно вимкнено. Світло, життєрадісна, щаслива. І чорне!

ВІВЕННЕ ЖИТТЯ Взуття
АДАМ светр
СВЕН ДЛЯ ВСІХ МАНКІНД джинси
КАРТИЕР ЛЮДЕЙ браслет
Гермес годинник
Сім для всіх Mankind Fur Vest
Хомути MIU MIU
Окуляри Celine

3610Р. 4200Р.

р.

р.

Вечір Susanna Lau (stylebubble.co.uk) трохи чорна сукня з рукавами вишита перлами в її любов'ю яскрава.

Хто, хто, і Майо Во (fashionsalade.com/mellowmayoness) в її незмінному стилі. Шкарпетки, пишні спідниці, капелюхи, багато кольорів. Я хотів показати вам слоновий мішок. Солодкий.

Тіло :-) від kate spade

У вас є хороші вихідні та зловити постріл!