Шахрайство

А ти знаєш, шановні читачі Вева, до яких ми привітаємо винаходу з комфортним високим каблуком? італійський дизайнер Salvatore Ferragamo.

Шахрайство

Виявляється, хоча на початку ХХ ст. жінки вже носили туфлі з каблуками, але вони постраждали безмірно, так як взуття і черевики були жахливо незручними. Фергамо вирішив виправити ситуацію і блискучо вирішити проблему, зробивши модне взуття не тільки красивими, але і комфортними.

Шахрайство Р

1990Р. 2199Р.

Шахрайство

Шахрайство

Шахрайство

Шахрайство

Але все в порядку. Сальватор народився в бідну, велику сім'ю, в якій взуття були зношені тільки на великих святах. Він зробив свою першу пару взуття у віці 9, зробив подарунок для сестри. Не тільки вона була щасливою, її очі були блискучими з радістю! Тоді хлопчик нарешті зрозумів, що його покликання давати жінкам такі моменти задоволення.

Я народилася, щоб бути взуттєвим. Я думаю, що я був в попередньому житті,
Ферагамо написав у своєму мемурі, шукер Мрії.

Після переїзду з маленького села до Неаполя Салватор зцільно взявся до дослідження взуттєвого виробництва, адже він хотів стати кращим взуттєвим в світі. Слід зазначити, що його зеал був коронований з успіхом, вже у віці 15 років хлопчик відкрив свій перший взуттєвий магазин. Через рік він пішов в Америку, де його старший брат працював на заводі коубой в Бостоні. А через деякий час брати Фергамо вже переходять в Санта Барбара, відкривають свій майстер-клас, клієнти якого відразу ж стають такими зірками часу, як Рудольф Валентино, Глорія Свансон, Мері Пікфорд і Марлен Дітріх.

Шахрайство Габаритний зображення

Шахрайство

Але Salvatore не зупиняється там, він вступає в Університет Каліфорнія, де за рік він спеціально вивчає анатомію стопи. І, нарешті, він створив свій найбільший винахід, весл, який робить прогулянку на високих підборах легше.

Шахрайство

Під час своєї 13 років в Америці заробив звання взуттєвого майстра для зірок. Вони називають ферагамо саркером, і його вироби ходьба скульптура. Він був призначений для Марілін Монро, і для Кармена Міранди, який відрізнявся її мініатурацією, створив перше взуття на платформі.

Шахрайство

Ферагамо зробив першу п'яту з кори коркового дерева, придумав металеву пластину спінатора, яка полегшила ходьба на 12-сантиметрових підборах, п'ятикутник, квадратний п'ят, танкетку і «невидимий» верх прозорого нейлонового взуття. Для останнього винаходу майстер навіть присуджував взуттєвий Оскар - Премію Ньюман Марксу.

Шахрайство

Шахрайство

Шахрайство

Його клієнти були Марілін Монро, Грейс Келлі, Evita Paron, Ava Gardner, Audrey Hepburn, Gina Lollobrigida і Софії Лорен. Фергамо знає кожну криву своїх ніг, завдяки чому вони утворили свій унікальний стиль і впливають на моду свого часу.

Шахрайство р.

Шахрайство

Шахрайство

Шахрайство

Шахрайство

10 000 пар взуття, створених Dream Shoemaker, тепер зберігаються в музеї Salvatore Ferragamo в Флоренції.

Шахрайство

Шахрайство

Шахрайство Р

9464563р.

Шахрайство

Шахрайство