1690
Процес зйомки
Частина I - vev.ru/blogs/uvlekatelnyy-interesnyy-i-nezabyvaemy-semochnyy-process.html
Це те, як особливий маркер може зробити появу реальної крові. Цей "магічний" використовується в багатьох фільмах, в тому числі після того, як час в Мексиці з Джонні Депп.
"Ромео і Джульєт" Епіод (як якщо) на морі. Навіть в акваріумі Леонардо DiCaprio не пропустіть своє!
Johnny Depp в процесі перетворення в Edward Scissorhands.
Господь Кільце: Повернення короля. З серії він отримав трохи брудний, борючись зло.
Тим Буртон і Джонні Депп є друзями і колегами на набір Sleepy Hollow.
Пірати Карибського моря. Johnny і його знамениті коричневі очі є результатом цієї дії.
Світильник: Рейс звичайний
Скарлетт Йохансон на набір точки матчу.
"Син-Сіті". Що таке зелений екран! Ви можете зробити все, що ви хочете.
Роберт Downey Jr. на множині Залізного чоловіка 2
Поза «Ложки»
Список Шиндлерів. Відмінно лити! Я дивився на це інший день і зателефонував його.
р.
Влаштування цуценя відомого горили на множині першого «Кінгкон».
Під ключі можна читати. актор в костюмі на комплекті фільму «Космічна Одіссея 2001».
Перед іншим прийомом. Чарівний Марілін на сцені фільму Принца і танцюриста.
Том Круїз навчається знімати для фільму "Accomplice" (не поганий фільм, до речі, я розповість вам).
Трохи зіпсує. Темний лицар: Відродження легенди.
"Роккі." Я не люблю Stallone.
Антихрист. Це так шикарний, так благородний, але який результат? Краще не виглядати.
Один з найвідоміших епізодів в історії кіно у виготовленні. Зоряні війни кіно.
Життя гри можливо, буде бажання! Хічак «гіпнотиз» актриса на множині фільму «Псіхо».
р.
Jackie Chan поза основними камерами Forbidden Kingdom.
Птахи.
14-річний Крістіан Блід на комплекті «Спір Сонця» за головком Стівена Спелберга. Він знав, що він зробив!
"День Незалежності". Спеціальні ефекти досягають нового рівня!
"Робін Ход". Pedal до ви ...
"Другий лицар"
Magnificent Johnny Depp і Angelina Jolie на набір фільму «Турист». Сама картина залишає бажати кращого.
Модель і тепер актриса Rosie Huntington-Whiteley на набір сторонніх трансформаторів.
Тендітна Крістіна Агилера та Чер обговорюють щось на набір «Бурреск».
Цей фільм поки не буде видно, але образ Джим Каррі вже варто доїхати до кінотеатру. Плівка називається "Бурт Wonderstone".
«Попередня»
Megan fox і один з її основних творінь є кіно jennifer's тіло.
Ярослав Лето не входить до свого ожини навіть на множині історичного фільму. «Чому я без нього? Думаю, що я забрав в ребра з ним. Але в цьому епізоді він, здається, переходить в інший світ. Фільм "Александр"
р.
Всі той самий характер - Jared Leto, тільки помітно отримав вагу. На фоні Ліндсай Лохан.
Це те, як особливий маркер може зробити появу реальної крові. Цей "магічний" використовується в багатьох фільмах, в тому числі після того, як час в Мексиці з Джонні Депп.
"Ромео і Джульєт" Епіод (як якщо) на морі. Навіть в акваріумі Леонардо DiCaprio не пропустіть своє!
Johnny Depp в процесі перетворення в Edward Scissorhands.
Господь Кільце: Повернення короля. З серії він отримав трохи брудний, борючись зло.
Тим Буртон і Джонні Депп є друзями і колегами на набір Sleepy Hollow.
Пірати Карибського моря. Johnny і його знамениті коричневі очі є результатом цієї дії.
Світильник: Рейс звичайний
Скарлетт Йохансон на набір точки матчу.
"Син-Сіті". Що таке зелений екран! Ви можете зробити все, що ви хочете.
Роберт Downey Jr. на множині Залізного чоловіка 2
Поза «Ложки»
Список Шиндлерів. Відмінно лити! Я дивився на це інший день і зателефонував його.
р.
Влаштування цуценя відомого горили на множині першого «Кінгкон».
Під ключі можна читати. актор в костюмі на комплекті фільму «Космічна Одіссея 2001».
Перед іншим прийомом. Чарівний Марілін на сцені фільму Принца і танцюриста.
Том Круїз навчається знімати для фільму "Accomplice" (не поганий фільм, до речі, я розповість вам).
Трохи зіпсує. Темний лицар: Відродження легенди.
"Роккі." Я не люблю Stallone.
Антихрист. Це так шикарний, так благородний, але який результат? Краще не виглядати.
Один з найвідоміших епізодів в історії кіно у виготовленні. Зоряні війни кіно.
Життя гри можливо, буде бажання! Хічак «гіпнотиз» актриса на множині фільму «Псіхо».
р.
Jackie Chan поза основними камерами Forbidden Kingdom.
Птахи.
14-річний Крістіан Блід на комплекті «Спір Сонця» за головком Стівена Спелберга. Він знав, що він зробив!
"День Незалежності". Спеціальні ефекти досягають нового рівня!
"Робін Ход". Pedal до ви ...
"Другий лицар"
Magnificent Johnny Depp і Angelina Jolie на набір фільму «Турист». Сама картина залишає бажати кращого.
Модель і тепер актриса Rosie Huntington-Whiteley на набір сторонніх трансформаторів.
Тендітна Крістіна Агилера та Чер обговорюють щось на набір «Бурреск».
Цей фільм поки не буде видно, але образ Джим Каррі вже варто доїхати до кінотеатру. Плівка називається "Бурт Wonderstone".
«Попередня»
Megan fox і один з її основних творінь є кіно jennifer's тіло.
Ярослав Лето не входить до свого ожини навіть на множині історичного фільму. «Чому я без нього? Думаю, що я забрав в ребра з ним. Але в цьому епізоді він, здається, переходить в інший світ. Фільм "Александр"
р.
Всі той самий характер - Jared Leto, тільки помітно отримав вагу. На фоні Ліндсай Лохан.