Цитати Стів Buscemi

54-річний актор Стів Бюссемі, незважаючи на свій зовнішній вигляд, досить популярний серед сучасних кінолюбителів. Ми звикли до того, що практично всі актори є вузькими, але Стів далеко від них тільки в цьому, адже акторський талант Bushemi досить для декількох милих ідолів молоді. Buscemi майже завжди отримує вторинну, але виразну роль. Так можна побачити в фільмах «Збереження собак», «Перехрестя мера», «Великий Лебовський» і «Армагеддон» і якщо він з'являється на екрані, не можна забувати. Не знаю, що у 1980-84 Стів працював у Нью-Йоркському пожежі та врятував життя, хоча це також посилює ставлення до нього. Що сказати великий актор, робота якого варто познайомитися з, а також з його поглядом на світ.

З усіх статей, які я коли-небудь прочитав про себе, що я хотів би самі, це той, що викликає мене кіно, еквівалентний спаму. Я не знаю, що вони означають, але це добре звучить.

Почніть з останнього імені. Насправді, я кажу Бюстемі себе. Але правильну італійську вимова - Buscemi. Зрозуміти це, довелося літати до Сицилії.
Все, що я думаю, що я виглядав як дерево.
Я люблю людей, які занурюються. Але не пристрасний - бореться. Я люблю людей, які перебувають у суспільстві. Хто відчуває відчуження. Це свого роду людей, які я хочу бачити в скриптах, які я дав. Що я.

Щоразу новий скрипт пропонується мені, я відразу подивись на кінець, щоб побачити, якщо мій персонаж буде приниження або просто загинув.
Що я люблю більшість про загиблих у Великому Лебовського дуже несподівано.
Навіть після того, як я зробив пару ролей кіно, моя головна робота була ще пожежним відділом. Я працював в пожежній бригаді, і що я мав би розірвати шланг, коли я прибув.

Якщо ви зробите один фільм, вам достатньо, щоб ви посміхалися, коли ви померли. Я хочу сміятися на вершині мого голосу.
Я загубив, коли я вбираю в номер для редагування і почуєте художника і редактора, що говорить про відтінки зеленого в новому фільмі.
Я завжди поважав директорів, які можуть зробити життя за посередництвом.

Я можу повторити те, що Hitchcock сказав: щоб зробити хороший фільм, вам потрібно три речі: сценарій, сценарій і сценарій.
Неважливо, куди приходить натхнення. Як мінімум до тих пір, поки ви будете насолоджуватися фруктами.
Я завжди хотів бути прийнятий Роберт Альтман. Я пам'ятаю, коли я був в місті Кансас, він сказав: "Ви знаєте, я не подбаю, якщо це не робить десять центів в офісі коробки, тому що успіх є те, що ви означає це слово. й

Гарний глядач завжди хороший глядача. Навіть якщо у вас є тільки шість.
Тарантіно і Коен дуже схожі. З радістю послухайте вас, нога і зробіть її так, щоб кожен набор почував себе, що він також бере участь у створенні фільму. А потім вони роблять це будь-яким способом.
Світ не ярмарок. У в’язницях, наприклад, є майже не фільми про в’язниці. Тим не менш, якщо є сцена втечу.

Я завжди любив, що народився в п'ятницю.
Я зустрів Mickey Rourke колись. «Ви знаєте, що? Ніколи не вдягнуть, коли ви їдете в аеропорт Лос-Анджелес. Я сказав: "OK, Міккі, я отримую його." І сказав він: "Не, людина, що мене."
Я не схожий на те, що коли актори кажуть, що їхня робота не просто про навчання та акторство. А потім що пекло це?

Як це змінює людей. Більш ефективний, ніж рак, я думаю.
Я завжди хотів знати, що сліпі люди дивляться у своїх снях.
519564

Я дуже часто не співала. Повідомляємо про те, що не всі.
Що ще можна сказати? Хай, кожен. Стів.