"Що прокинувся знаменитий"

Рооне Мара після ролі в фільмі «Дівчина з татуюванням Дракона» стала новою зіркою. Це часто говорить про те, що вона прокинулася знаменитою.

р.

Рооне - дівчина з багатих сімей. Проте, сама Роонея неодноразово заявила, що це не робить її життя виглядом як свято.

Це був Rooney перед дівчиною з татуюванням:

Сестри Мара:

Примітити гідну дівчину, Rooney Mara. Тоді не було «Готичне» і не було запаху...

Її матір часто приймав Рооне і Кате на Broadway музики і продемонстрував старі Голлівудські фільми. Тоді, ймовірно, що перші проростки інтересу, які були народжені. На відміну від Kate, Rooney вагається на деякий час і вирішив піти в університет, щоб почати з.

Але ви не можете втекти долі. А Роонея ще тягнеться до актора. Вона висаджувала декілька ролей, в тому числі зірки в опері вулиці Елема. Я був жахливо розчарований цією роботою.

р.

Вона Вона сказала: Я говорю цей фільм! Після того, як я думав, якщо кіно подобається, що є актором?
Ситуація врятувала роль у фільмі «Соціальна мережа». Але потім ніхто не уявив, що помітний кар’єрний стрибок цієї актриси зробить трохи пізніше. Звісно, Рооне довелося кардинально змінити його зовнішній вигляд за роль. Але варто.

р.

Але тепер кожен знає точно, що вона буде робити в наступні кілька років, тоді як Fincher відіграє решту трилогії Ларсану.

І вона не позбавляється від її поголені чубчики в найближчі роки.

8123799

Ось як Рооне вимити всі Голлівудські красуні!

Тепер вона є папаразиючою мисливською людиною. Але дівчина ще щаслива з її зовнішнім виглядом.

778994 Р

Rooney на ходу з її boyfriend Charlie McDowell:

Рооне на червоному килимі з Данилом Крайгом:

р.

В цілому Роонея дуже оптимістична. Вона сказала: Fincher стверджує, що я стане актрисою однієї ролі. Але ви бачите, це зображення з'явиться мені, як гусака води. Чай, не тату.