Цитати з Гомер Сімпсон

"Чому цитувати Гомер, якщо він фантастичний характер?" запитати. Так, тому що в світі є мільйони таких власників. Гомер Сімпсон - середня людина на Землі. Звісно, головний герой анімаційного серіалу «Сімпсони» не мальовувався від реальної людини, але як він виглядає як сьогодні пасерами-для чоловіків. Так, приступ, але жир, але неможливе дратівництво, але серії «Сімпсони» обожнюють практично кожен. Зростання популярності Сімпсонів зробила свою роботу і тепер Гомер Сімпсон не просто блідий анімаційний персонаж, але справжній героя культового, який неодноразово потрапив в всілякі рейтинги. «Філософія десятиліття». Що таке обслуговування? Все для того ж, за його котирування. У 2010 році «Дивний Щотижневик» назвали «Домашній» найвизначніший персонаж кіно 20 років. Привіт, це незрозуміло розуму, але виходить досить реально. П.С. Я не бачив Сімпсони в той час, тому я повинен виправити його.

У нас є трохи Гомер Сімпсон.
Цитати з Гомер Сімпсон Р

Ви знаєте, що ви можете сміятися, але я досить відчуваєте солодке дихання сплячої дружини навколо шиї, ніж подрібнити долари в гонгу деяких невідомих леді.
Діти – це наше майбутнє. Ось чому вони повинні бути зупинені сьогодні.
Напоїться спиртом - джерело і розчин усіх наших проблем!
Жінки люблять пиво. Вони добре виглядають, вони добре пахнуть, і ви готові крокувати над матір'ю, щоб отримати їх.
Цитати з Гомер Сімпсон

Не пропустіть. Люди вмирають весь час. Хто знає, можливо, ви прокинете завтра.
Я білий чоловік від 18 до 49. І кожен слухає мене, незалежно від того, що ебать я кажу.
Непросто розірвати між вагітною дружиною і незбалансованою дитиною, але я прокинувся вісім годин телевізора після всього.
Займається двома лежаками. Один криється, інші прослуховування.
Цитати з Гомер Сімпсон

Я не бачу в будь-якому місці, залишаючи будинок. Повернувшись до нас
Я бачу моєї дитини посмішки. І я розумію, що вони зробили щось погано.
Ви не можете фокусувати власну матір'ю. Якщо у вас є електричний стілець.
Коли мова йде про компліменти, жінки стають кровососними монстрами і вимагають більше і більше. Але якщо їх бажання задоволені, комісія буде солодкою.
Цитати з Гомер Сімпсон

Ви можете дізнатися щось, але завжди є мільйони людей, які роблять це краще.
Ви не завжди можете кинути себе на щось. Виконайте себе один раз і перейдемо.
Все моє життя я мріяв досягти всіх моїх цілей.
Діти однакові мавпи. Тільки вони роблять більше шуму.
Цитати з Гомер Сімпсон

Іноді я лежаю в ліжку і думаю, що нічого не змусить мене стояти. А потім я відчуваю, що вона отримує вологу під мене, і я розумію я був неправильним.
Фол і гроші частина швидко. Я буду платити багато хто, хто пояснить це мені.
Подаруйте чоловіка рибу і він буде повноцінним. Навчіть чоловіка, щоб зловити, і він, безумовно, зачепить його повісті або щось схоже.
Цитати з Гомер Сімпсон

Мій батько ніколи не вірив у мене. Я не буду повторювати свої помилки: з сьогоднішнього дня, я буду щадитися з сином. І міцніше на тато.
Неважливо, як потужна і дивовижна вона, я не буду перебувати навіть океаном!
Навіть якщо ви берете щось з вашого сусіда, це все ще краще зробити це під кришкою темряви.
Цитати з Гомер Сімпсон р.

Я не збираюся лежати: бо батько не легко. Не подобається мати.
У моєму домі ми обійми тільки законами термодинаміки.
Завжди краще дивитися процес, ніж зробити щось самостійно.
Цитати з Гомер Сімпсон р.

Щоб бути коханим, ви повинні бути приємними для кожного дня. Щоб послухати, вам не доведеться напружуватися.
Життя – це просто пучок речей, які відбуваються.