Цитати з Гомер Сімпсон

"Чому цитувати Гомер, якщо він фантастичний характер?" запитати. Так, тому що в світі є мільйони таких власників. Гомер Сімпсон - середня людина на Землі. Звісно, головний герой анімаційного серіалу «Сімпсони» не мальовувався від реальної людини, але як він виглядає як сьогодні пасерами-для чоловіків. Так, приступ, але жир, але неможливе дратівництво, але серії «Сімпсони» обожнюють практично кожен. Зростання популярності Сімпсонів зробила свою роботу і тепер Гомер Сімпсон не просто блідий анімаційний персонаж, але справжній героя культового, який неодноразово потрапив в всілякі рейтинги. «Філософія десятиліття». Що таке обслуговування? Все для того ж, за його котирування. У 2010 році «Дивний Щотижневик» назвали «Домашній» найвизначніший персонаж кіно 20 років. Привіт, це незрозуміло розуму, але виходить досить реально. П.С. Я не бачив Сімпсони в той час, тому я повинен виправити його.

У нас є трохи Гомер Сімпсон.
Р

Ви знаєте, що ви можете сміятися, але я досить відчуваєте солодке дихання сплячої дружини навколо шиї, ніж подрібнити долари в гонгу деяких невідомих леді.
Діти – це наше майбутнє. Ось чому вони повинні бути зупинені сьогодні.
Напоїться спиртом - джерело і розчин усіх наших проблем!
Жінки люблять пиво. Вони добре виглядають, вони добре пахнуть, і ви готові крокувати над матір'ю, щоб отримати їх.

Не пропустіть. Люди вмирають весь час. Хто знає, можливо, ви прокинете завтра.
Я білий чоловік від 18 до 49. І кожен слухає мене, незалежно від того, що ебать я кажу.
Непросто розірвати між вагітною дружиною і незбалансованою дитиною, але я прокинувся вісім годин телевізора після всього.
Займається двома лежаками. Один криється, інші прослуховування.

Я не бачу в будь-якому місці, залишаючи будинок. Повернувшись до нас
Я бачу моєї дитини посмішки. І я розумію, що вони зробили щось погано.
Ви не можете фокусувати власну матір'ю. Якщо у вас є електричний стілець.
Коли мова йде про компліменти, жінки стають кровососними монстрами і вимагають більше і більше. Але якщо їх бажання задоволені, комісія буде солодкою.

Ви можете дізнатися щось, але завжди є мільйони людей, які роблять це краще.
Ви не завжди можете кинути себе на щось. Виконайте себе один раз і перейдемо.
Все моє життя я мріяв досягти всіх моїх цілей.
Діти однакові мавпи. Тільки вони роблять більше шуму.

Іноді я лежаю в ліжку і думаю, що нічого не змусить мене стояти. А потім я відчуваю, що вона отримує вологу під мене, і я розумію я був неправильним.
Фол і гроші частина швидко. Я буду платити багато хто, хто пояснить це мені.
Подаруйте чоловіка рибу і він буде повноцінним. Навчіть чоловіка, щоб зловити, і він, безумовно, зачепить його повісті або щось схоже.

Мій батько ніколи не вірив у мене. Я не буду повторювати свої помилки: з сьогоднішнього дня, я буду щадитися з сином. І міцніше на тато.
Неважливо, як потужна і дивовижна вона, я не буду перебувати навіть океаном!
Навіть якщо ви берете щось з вашого сусіда, це все ще краще зробити це під кришкою темряви.
р.

Я не збираюся лежати: бо батько не легко. Не подобається мати.
У моєму домі ми обійми тільки законами термодинаміки.
Завжди краще дивитися процес, ніж зробити щось самостійно.
р.

Щоб бути коханим, ви повинні бути приємними для кожного дня. Щоб послухати, вам не доведеться напружуватися.
Життя – це просто пучок речей, які відбуваються.