Крістіна Richie.

Christina Ritchie вперше з'явився на набір у віці від 10 років. З тих пір вона рідко залишає її, крім зйомки в журналах. Хоча все відбулося в її житті...

р.

Крістіна неодноразово визнала таблички як «соляган» для дайвінгу, дивних ролей і поведінки. Не дивлячись на свою явну невинність, Крістіна мала дуже неоднозначну молодь.

молодий Христина:

Christina Ritchie:

"Я був достатній загиблий у юнацькій молоді". «Я не люблю нічні клуби та гучні вечірки. Це коли я був підліток, я запалив так, що сьогоднішня молодь і не мріяла.

, Україна

Христина мала період, коли вона була пригнічена. Вона не залишила будинок або їсти нічого. Після цього прес написав, що Richie був параноїд. Крім того, вона почала мати проблеми з вагою і була оброблена для аортексії протягом тривалого часу. В цілому Крістіна мала багато чорних днів. Але дівчина зуміла виправити ситуацію і впоратися з проблемами.

Тепер вона тонка і життєрадісна:

Тим не менш, з явних причин він не схожий на те, що час:

«Я мав дуже низьку самооцінку одночасно. Тексти пісень, а це означає: Це найгірше почуття у світі! Я роблю все, що я можу переконатися, що це ніколи не займе мене назад.

Christina Ritchie відомий серед режисерів, оскільки вона не любить грати звичайними людьми, вона воліє представити себе в складних суперечливих образах.

«Я привертаю до ролі, які провокують ненависті в аудиторії. Я думаю, що там часто щось особливе, в найрізноманітніших людей. Я хотів би грати послідовний вбивця.

Ніяких сумнівів, що Христос.

Тексти пісень, а це означає: Це робить її goosebump.

Так, вона також Penelope від гарної казки. А ось образ молодої мучениці з сімейства Адамів схожий на п. Річє.

Це добре, що після цього, Richie змінив ролі трохи. І в кіно, вона завжди переконлива. Незважаючи на те, що вона не була навчена в акторській діяльності.

З Reese, які запросили її на Penelope:

31-річний зірваний в серії Pan Am. На фоні інших працівників знаменитої авіалінії відіграли сюжетна лінія серії, що обертається навколо особистого життя одного з відвідувачів польоту. Дія відбувається в "60-ті роки.

з Justin Тимбірюк:

Вона від режисера Адама Goldberg, але ніколи не одружився.

«Я дуже хочу отримати кільце, - сказав він. Я сподіваюсь, що вона отримує її деякий день.

1100 р.