1058
Сім мертвих синів популярності
Один з найвідоміших фотокамер на Facebook Merlito (MerlitoDesigns) вирішив доторкнутися до досить цікавої та актуальної теми – 7 смертельних гріхів, умовно діляться кращими поп-співаками сьогодні і підрахувати кожну з них гріх. Мерлито назвав свій проект «Дві сні популярності 7». Кожна з співаків, яка щасливо помістила в труни і зробила напис проживаю в Миру (Р.І.П). Проект є досить свіжим, тому я думаю, що ви будете перебувати на цих фотографіях більше одного разу. До речі, Мерліто є великим шанувальником поп музики і деяких виконавців, і його головна любов, можливо, Крістіна Акілера.
Крістіна Aguilera Лесбі
, Україна
Beyonce - "Грідкий"
Леді Гага - "Здоров'я"
Ріанна - "Ангер"
Бритні Списки - "Лаздість"
Mariah Carey, "Глутонія" (Глутонія)
Мадонна - "Прайд"
Самі гріхи, однакові співаки, однакові фотошопи, але краще виконання. Вирішення цього зображення набагато краще, ніж дозвіл над фотографіями, які Merlito опубліковані на Facebook сьогодні. Правда в панах співачки дивиться більш ефектним.
А ще кілька робіт Мерліто, які вже називають «Годом фотошопу». Чи не це трохи рано? Його ідеї не погані в принципі, але ще варто працювати над виконанням.
р.
Габаритний зображення
Крістіна Aguilera Лесбі
, Україна
Beyonce - "Грідкий"
Леді Гага - "Здоров'я"
Ріанна - "Ангер"
Бритні Списки - "Лаздість"
Mariah Carey, "Глутонія" (Глутонія)
Мадонна - "Прайд"
Самі гріхи, однакові співаки, однакові фотошопи, але краще виконання. Вирішення цього зображення набагато краще, ніж дозвіл над фотографіями, які Merlito опубліковані на Facebook сьогодні. Правда в панах співачки дивиться більш ефектним.
А ще кілька робіт Мерліто, які вже називають «Годом фотошопу». Чи не це трохи рано? Його ідеї не погані в принципі, але ще варто працювати над виконанням.
р.
Габаритний зображення