Літні сукні

Шифон завжди вважається тканиною путури, тканиною червоних килимів і весіль. Але в найближчому сезоні шифон буде «прогулятися» не тільки вздовж котів, але і через вулиці в величезних числах. І це не тільки те, що це світло, безтурботний і не спекотний, просто влітку. Справа в тому, що прет-а-портер чітко позначився на майбутній тренді: в основному сукні, як можна жіночним, повітряним і прозорим. Так літні шифонові сукні не просто тренд, вони гарячі повинні мати сезон.

Модний набір

Купівля товарів з сітки

Сукня Galliano

32,860 рублів.

Barefoot Vivienne Вествуд

8,190 рублів.

р.

Лео Вентоні сумка

5,560 рублів.

сонцезахисні окуляри дуже старовинні

18,100 рублів.

Шам браслет

2 200 р.

617384

Плаття s.Oliver

3,360 рублів.

Шифон дає неймовірний простір для творчості. Чудово поєднується з різними фактурами. Так вона може вписуватися в будь-який стиль. На кішка, літні шифонові сукні поєднуються зі шкірою, атласом, мереживом, крепним атласом, штучним хутром, органзи, трикотажом. Вишивка з шовком на шифоні – відмінна ознака розкішного модного будинку Валентина.

19

р.

, Україна

Класичний жанр - довга сукня в підлогу. Я думаю, що якщо ви хочете, такий погляд може бути адаптований до нашого смертного життя. Вивчіть носити безвагові сукні в будь-якій ситуації, як пропонується креативним директором модного будинку Mulberry Emma Hill: в'язаний бомбардувальник на елегантній сукні з прозорого шифону.

Мода майбутнього літа дозволяє носити не тільки короткі, але відверто короткі літні сукні. Так що вони не мають сумніву, вони повинні бути страховані. Сукні можуть бути підкладки, багатошарові або, як вище, комбіновані.

339965р.

Він може бути будь-яким кольором. Унікальні літні сукні більш стримані, незважаючи на грайливу фактуру тканини. Політ силуети, відкриті плечі, прозорість, жалюзі, ріжучі - все говорить про фривольність наряду. Але монотонний мутес це непереборство і створює елегантний образ відчуттів.

123456наступний

р.

Кольорові літні сукні з шифона виглядають дуже грайливими. Мені здається, що якщо вони доповнюють речі строгого класичного стилю, то всі жінки можуть дозволити такий погляд в будь-яку ситуацію. Ну, кардиган грубого в'язання, надіти на світле плаття, це не новина. Але дуже ніжно, створює образ дівчини срібла.

доб.200

Габаритний зображення

До речі, я вже знайшов мій шифон плаття.