Кращі котирування

І все частіше за все вона пощастила, що ви можете зробити...), але вона все ж молодша співачка з найсильнішим вокалом. І якщо пізній джаз співак Єта Джеймс (на похороні якого Кріс блискучо санг і розіграний) назвав той самий Beyoncé disgusting і сказав, що вона не могла стояти її, то вона завжди була краща думка Крістіна, незважаючи на те, що Bee відіграла Etta себе в фільмі Cadillac Records. Я думаю, що Джеймс був добре вербився, хто співає з усім серцем і хто тільки претендує на спів. Я також, як Aguilera більше, ніж Beyoncé ( вона має хороший голос, але щось відсутній). Кріс почав свою кар’єру в ранньому віці, і тепер його голос сильніше, ніж коли-небудь, тому я якось звик до її повноти і її непристойних інцидентів на сцені. Що відбувається для всіх. Пройшов чергову невдачу Кріс і сьогодні я пропоную читати її котирування, які шанувальники Кріса співають не менше, ніж сама співачка.

Я не хочу, щоб звільнити альбоми якомога частіше, щоб зробити гроші на свій ярлик. Я люблю пауза, відбивати, оцінити себе, жінка, яка змінює альбом до альбому.

Реальна краса - це внутрішня краса, вона походить від серця, в якому живе любов. Якщо це не випадок, навіть найсвіжіші риси обличчя не вдасться приховати емость душі, яка, в кінці, відштовхує людей.

Мудна мінливість - моя тема. Я завжди намагаюся бути чесною, навіть в інтерв'ю. Я не дуже чесно, але якщо я сказав щось, це правда.

Я досконалий в моєму бізнесі, тому він займає мене багато часу, і в процесі, я болю в ас.

Я не ховаю, я не ляльку. Я не можу просто сидіти і тиснути однакову музику. Хочу експериментувати.

Неважливо, що чи хто говорить про тебе. Люди часто говорять про неприємні речі. Нерідко все стоїть на вашому шляху і заважає реалізації плану. Завжди робіть те, що ви думаєте, правильно для себе. Не слухайте всіх. Не намагайтеся відрегулювати себе іншим. Головне - бути чесним і вірним у себе.

Я не шкодую нічого в моєму житті, але навіть речей, мій батько кладе мене через. Зробив мене людину я сьогодні.

Я думаю, що ви завжди повинні бути дитиною, щоб подивитися на світ з широким відкритими очима і вірити в дива.

Я з гордістю змінився так багато зображень. Я не люблю монотонію і я завжди шукаю свіжі ідеї. Для мене важливо постійно рости і поліпшити.

Люди люблять етикетувати інші без визнання півтонів. Якщо ви «доо» сексуальні, ви названі вульгаром і промісним, якщо ви «не достатньо» сексуальні, ви є незаймана і незаймана.

Ці червоні губи, я можу назвати їх броню, вони приховують мій характер.

Яскравий помада для мене не тільки засіб захисту, але і інструмент творчості.

Червоний помада допомагає мені вижити в цьому божевільному світі і залишитися мені.

Після того, як я був викликаний потвором в газеті, і трохи пізніше я похилий за Versace. Всі права?

Я океан, тому що я дуже глибоко. Якщо ви занурилися в глибині, ви знайдете сонячні скарби.

Я не збираюсь, щоб помирати весь життя, щоб бути безпечними.

Як тримати вашу пристрасть? Зайдіть додому, вимкнути вогні, мати секс. Гарантія - 100%

Чоловіча художня перетворена на реальну Голлівудську чарівність 20-40-х років. Ось чому я люблю образ Марілін Монро. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що нічого не було смертельно в світі.

Все моє життя я мріяв про простий люблячий хлопець, і я постійно поїхав по скрабах. Візьміть, наприклад, мій перший коханець, танцюрист Jorge Santos, як це все почалося добре: дати під місяць, секс на пляжі... А потім виявилося, що він любить гей вечірки! Уявіть, що ліміт його снів був кар’єром, як акторка, в фільмах для синього. Коли я знаходився, я зловив його в ас. І черговий jerk оголосив, що він відеозйомив мене з ним секс і намагався продати його на жовте видання за $100,000. Він був заборонений від продажу цієї підробки.

Я мав багато хлопців і я не соромлюся говорити про це. Не ярмарок, коли дівчата, які сплять з різними чоловіками, називають брудними, а чоловіки, які не пропускають спідницю, називаються стилями і героями.

Щоб підтримувати довгий зв'язок з чоловіком, потрібно згасити свої почуття. Наприклад, зробіть сніданк з ним голий або зробіть любов до нього в публіці.

Чоловіки люблять впевнені жінки. Якщо ви не знаєте впевненості, то чоловік досягає тебе. Якщо вона є чимось.

Я бачу, коли люди не беруть мене серйозно. Коли я був 15, я був вентилятором Дава Наварро з RHCP, його плакат висить над ліжком. У 16 році я допоміг познайомитись з Dave в барі. Я кинувся до нього і відірвав, «Прийміть моє ім'я Крістіна Агилера і я 16 років!» Він сказав: «Я буду щасливим мати молоко з вами». Тексти пісень, а це означає: Я все ще погойдалка з резиденцією!

Ніде - це люди, які так пололюють, як у черзі до стоматолога.

Багато жінок, після появи своєї дитини, близької в будинку і не цікавляться чимось іншим. Я вірю, що головне в освіті – підняти дитину як індивіда, людина, яка бачить цілі в житті і йде до них. Він може навчатися тільки з успішними батьками.

Я хочу, щоб подружити когось, хто буде великим батьком до моєї дитини. Йорданія має великий тато.

Для дітей не найкращий варіант для прослуховування батьківського одягу. Я знав, що я зробив краще для моєї дитини, і я дійсно вірю, що він буде мати два будинки, наповнені любов'ю і щастя, ніж один наповнений зловживанням і непорозумінням.

Але я знаю, що серце буде спокійним і Йорданом, і я знову сміятися і бути щасливим для Макса.

Якщо мій син не відчував себе комфортно, то це буде вірним для мене.

Коли ви дійсно любите, ви вчите багато з людини, ви любите.

Жінки, які добре відчувають себе, не мають шансів зробити історію.

Порівняно з Britney, тому що ми є двома абсолютно різними артистами. Так, ми і танцюємо, але люди не мали достатньо часу, щоб зрозуміти, що існує величезна різниця між нами. Якщо вона хоче піти кудись і зробити щось, хочу зробити навпаки.

По суті, поп - мій самий не схожий жанр в музику, оскільки він не має реальної глибини.

Мій сексуальність є частиною мене, це робить мене жінкою і дозволяє мені бути себе. Я не доглядаю, якщо він болить всіх або ні. Я вірю, що кожен має право контролювати себе і відчувати себе комфортно в своєму тілі.

Люди, які звикли бути вражені своєю чуттєвістю. Я пишаю її і що дає мені почуття свободи.

А жінка красива, і шахта є більш красивим, ніж багато!

Яка вага не страшна!

Я завжди маю час, щоб пофарбувати або зробити якийсь колаж – він розслабляє мене. Хочу взяти гарячі ванни з піною, масажем. Крім того, я зберіг щоденник - напишіть думки, події, вірші.

Я надихнула труднощів.

Не знаєте, що ви не знаєте. Ви тільки побачили мене за два секунди. Подумайте, перш ніж сказати нічого.

Моя мама завжди навчила мене, як тільки ви починаєте отримувати задуманий, як тільки ви починаєте приймати все для наданих, вона може бути вилучена з вас.

Я не хочу бути просто поп-співачем. Я вокалістка і це те, що я хочу зустрітися з роками.

Ніщо небезпечна, ніж людина з чарівністю.

Я не хочу, хто намагається змінити мене. Я хочу жити просто і вільно.

Що робить нас перед тимчасом? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я змінив, світ змінює, все впливає на життя. Я думаю, що я завжди знайде місце для вирощування.

Ми не змінюємо людей.

Ви повинні бути впевнені в тому, що ви робите, але ніколи не будете задоволені тим, що ви досягали.