Лана Дел Рей

Не точно, незважаючи на те, що це сценічне ім’я співачки, реальне ім’я якого є Lizzie Grant. Лана народилася в Нью-Йорку в 1986 році. Вона почала свою музичну кар'єру в 2008 році, але розповіла про дівчину тільки на початку осені 2011 року, коли вона випустила дебют один з її майбутнього альбому - пісню "Відеоігри", яка отримала позитивні відгуки від критики і була використана в одному з епізодів серії "Дубль". Творчість співачки користується великим успіхом в Європі, ніж в домашніх умовах – вона регулярно потрапляє в ТОП 10 в графіках Великобританії, Франції, Нідерландів та інших країн. У США захопив незначний скандал після її появи на суботу з 14 січня. Аудиції були розділені на 2 групи - хто не знає Лану і розглянув цей виступ один з найгірших 37 років, що ця програма знаходиться на повітрі, і слухайте її пісні на повторі. Я належить до останнього. Я почув про це вперше. Детальніше про продовження.

Лана – дочка мільйонера (який, звичайно, переоцінюється). батько підтримав свої музичні вчинки, в тому числі фінансово. До того, як народився в Die, яка вийшла сьогодні і вважається багатьма, щоб стати її дебютом, вона записала ряд треків в студії під її реальним ім'ям в 2008 і іншому повнометражному альбомі в 2010 році. Продається 2 місяці, щоб купити онлайн, потім звернувшись з продажу, так як це не було багато успіху.

Р

Лана хоче перевипустити її пізніше в 2012 році, що багато хто дивиться як деякі з перших думців ходу. В основному всі пісні з цього альбому висять на YouTube мільйонами переглядів, тому немає нічого особливого секрету і міфу. Дівчина пише пісні себе, хоча, знову, є чутки, що проект є цілою армією придбаних музикантів і її весь образ, починаючи з трансформації від Lizzie до Lana і того факту, що з Інтернету були вилучені сліди її минулої людини і невдалої кар'єри, створеної її менеджерами. Якщо так, то це, якби не митець в історії людства, коли-небудь зробив.

Крім того, дівчина підозрюється з її супутнього метаморфозу застосування до послуг пластичних хірургів, які вона заперечує.

До:

Після:

Тепер це розмова. Лана виконала 2 пісні.

Багато глядачів називають її пластиком і підробленими, не в змозі залишитися на сцені, співати, якби намагатися містити свій внутрішній чоловічий голос, монотонний, нерв і багато інших епітетів. Звичайно, це не дуже найкраща продуктивність, але я не бачу нічого страшного тут. Багато популярних співаків, імен яких я не ім'я, не може співати жити на всіх, або використовувати гігантську команду бек-вокалістів або зловживань авто-туні, щоб їх голос не визнавався.

Для репроха Лана вирішили і відомої акторки і співачки Юліет Льюїс:

Під час трансляції вона tweeted:

Дивитися цю співачку, як перегляд 12-річної дівчини, яка повинна співати на сцені окремо в її приміщенні.

Наступного ранку Юліет змінив свою думку:

Я покажу співати одну з пісень Lana Del Rey. Такі незабутні мелодії! Не дивлячись на мої особисті вподобання, він є свіжим і цікавим.

Ведучий програми Daniel Radcliffe також розповіли в захисті Lana, кажучи, що продуктивність не заслугувала такої реакції і якщо ви уважно слухаєте, багато людей знайти несправність не з виступом, але з дівчиною сама.

У інтерв'ю після програми Лана сказав, що вона була досить щаслива з виставою і вірить, що вона добре засмагла. Вона вірить, що навіть якщо вона була добре виконана, люди все ще мусять її, бо вона постійно стикається з нею.

Вона часто підкреслює, що вона не є народженим виконавцем і відчуває себе некомфортним на живому телебаченні. Лана любить писати пісні, працювати в студії, а на своїх концертах вона просто стоїть і співає, тому вона не думає, що вона буде запрошена на великі фестивалі.

Лана запевняє, що не краплі не змінилася, і коли вона в домашніх умовах - все ще заробляє час, сидячи з дітьми 2 рази на тиждень, так як вона зробила протягом багатьох років.

Пара кліпів в кінці.

П'яна жінка, яка падає, є Paz De La Huerta з Підземної імперії, вентилятором роботи Лани.