Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні. Це те, що говорить британська модель Cara Delevingne. Кара Делевн нещодавно підписано договір з Бурарисом. І здається серйозним і довгий час.

Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

На самому початку своєї кар'єри Кара була скептичною про її моделювання майбутнього.

Вона не хоче бути моделлю, але вона бажала бути актором. Як відомий як її godmother є актриса Joan Collins. Правда, доки вона отримує разом з ним. Кара пішов на кастинг Аліси в Чудоленді, але Мая Виковська отримала роль Аліси.

Молоді та перспективні. р.

Со Кара змушена збити модний шлях.

Молоді та перспективні.

Барбара Палвін і Кара:

Молоді та перспективні.

Кара пізніше сказав:

«Я стала моделлю, бо мені потрібні гроші. Нема! Тому що це, перш за все, чудова робота і можливість спілкуватися з чудовими людьми, і тільки тоді гроші. Гроші не єдина причина!
Звичайно не єдиний. Delevingne є досить багатою сім'єю, крім того, що далеко пов'язана з сім'єю загиблих принцеси Di.

Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

Кара і Джеррі Холвелл на своїй сестриській весіллі:

Кара давно відома Крістофер Байлі, як вона походить від сім'ї, пов'язаних з світом моди в найпривабливішим способом - мати Кара очолює відділ особистих покупок в магазині Selfridges.

Маленька божевільна цибуля:

Глянцева фото Кара:

Молоді та перспективні.

На додаток до своєї кар'єри модель має досить багате особисте життя.

Молоді та перспективні.

В іншому випадку, Кара – звичайна дівчина, яка любить музику, спів і кіно. Вона також любить м'ясні страви і не любить рибу і високі підбори.

Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

Мода для Кара - "само-вираження". І вона любить висловити себе за допомогою вінтажних суконь, джинси і куртки.

У британському пресі минулого року обговорювалися цікаві килими. Тоді стало відомо, що Кара Делевінгне відмовилася від гри на роль колишнього Spice Girls soloist Victoria Beckham в музиці про знамениту групу. Кара пояснив його в юнацькому режимі просто:

Мій агент сказав мені, - Ні, ви не можете, це буде вбити свою кар'єру. Звісно я любив Spice Girls. Я кохав Гері і Baby, але хто любив Posh Spice? Не круто.
Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

Молоді та перспективні.

Не дивлячись на те, що рекламна кампанія бренду не обійтиметься без дитячого Кара, швидко знімаючи модельний хліб з старшої сестри Поппи.

Молоді та перспективні.