Він був молодий abby Cornish.

Є безліч досить акторів. Серед них не багато талановитих людей. Ця актриса почалася з невеликих, проходячи ролі. Але після того, як вона зірвала в 2006 році драматична цукерка, багато побачила її як актриса з літерою столиці. Він був молодий abby Cornish.

Знімок екрана з цукерки з кісточками Ledger і abby:

Abby Cornish був народився в Австралії, у великій родині. Вона почала працювати дуже рано – вже у віці 13 років працювала модель. У віці 16, Аббі почав діяти в серіалі. Через два роки вона відіграла свою першу роль у великому фільмі. До речі, рік раніше, Корніш отримав свою першу нагороду – Австралійський кіноІнститут присуджував свою роль у телепроекті Wildside.

Габаритний зображення

Але це був просто пружинний щит для реального успіху. У той же рік вона відіграла провідну роль в драмі 16 років. Любов. Ресет. У цьому фільмі Аббі зарекомендувала себе як драматична актриса. Тоді був прорив, цукерка і хороший рік. Після того, як Аббі Кукурудзя був знятий щороку. У кінофільмі «Золоті віки» вона мала шанс зірвати з улюбленою акторкою – Cate Blanchett.

Кукурудзя щаслива, як вона збирається:

- Я народився для створення і створення. З раннього віку пальці завжди розфарбовувалися фарбами, а для кожного дня народження і Різдва я здивився подарунками у вигляді художніх товарів. Я один раз приголомшу камеру мами, щоб зробити фотографії. Я побудував рафти і ковтати на них в місцевих водних органах, виготовлених тортах і пісочних замках. Моє бажання створити.

Під час зйомок примушеної війни вона зустрілася з Райаном Філліппом, а незабаром відносини розвивалися між ними. Вранці Аббі не був розчарований тим, що Райан був одружений на час.

У лютому 2010 р. офіційно оголошено їх поділ. Однак її кар’єра не заважала. Вона продовжує зірвати в картинах різних жанрів.

Яскравий зірка:

Район темряви:

Зйомка для журналу "Марі Клер":

У 2011 році вона відіграла важливу роль в блокбустері «Заборонений прийом».

Jenna Melone і abby:

Крім того, Cornish відігравав одну з ролей в дебютному режисерському проекті Мадонни:

Габаритний зображення

Аббі з акторкою Малін Акерман:

- Австралія не схожа на успішних людей. Ви автоматично стаєте втіленням зоряного захворювання. Коли я завоював свою першу нагороду, сусіди порушують голову. Я просто не звернув увагу, запакував мій валіз і вирушив світ ще раз. Я не маю власний затишний будинок, тільки квартира в Мельбурні, де я можу взяти в себе валізу. Але я не люблю бути самотніми, часто спати друзів і батьків, в готелях. Я не знаю секрету, що дозволяє людям жити щасливо коли-небудь після того, як в одному місці.
457 000 р.

Abby Cornish на кришку журналу:

р.

Tags

See also

New and interesting