Фото Йосипа Гордона-Левіта

Нехай актор Йозефа Гордон-Левітта часто запрошують для підтримки ролей, навіть якщо він не такий медіа особистість, навіть якщо він має нестандартну Голлівудську красу Бред Пітт, але він талановитий у пеклі! Скільки фільмів я не бачив за його участю, майже всі він грає більш ніж пристойно. Комедія 10 причин для мого хата, яка почала роботу Джозефа Йосипа, відкрила для мене два актори – його і Хіт Ledger. До речі, схожість на їх зовнішній вигляд я почав помітити тільки недавно. Гордон-Левітт також зірвав у таких фільмах, як Мистеріозна шкіра, цегла, Інцепція, Хаше і 500 Днів літа, в яких він зустрів свого найближчого друга Зое Дешанель. Вони прогнозують ваффрі, так як Zoe нещодавно розірвав її чоловік, але поки Levitt і Deschanel не дати нікому, але їх спільні фотографії з'являються частіше і частіше. Хто знає, можливо, дружба перетвориться на щось більше, особливо з їхніх інтересів, в тому числі музику і кіно, є схожими. У той же час ми розглянемо чарівний милий Йосип, який буде 31 в пару тижнів.

66809840

р.

(доб. 608)