Народження на 40?

Вже час, коли я сидів у жіночих форумах, і багато з них неодноразово підняли тему пізньої вагітності. Більшість жінок стверджують, що народження першої дитини не пізніше 30 років, і бажано до 25, щоб не було ускладнень для тіла, і навіть пологів на 40 і старше, як правило, величезний ризик здоров'я. Але розповідайте, що до знаменитостей-мами, які за найбільшу частину дозрівають для материнства після тридцяти, коли кар'єра вже побудована. Я думаю, що кожен знає, що Мар'яни Каррі народилися близнюки минулого року, коли вона була просто фортеця. Побачити, хто ще знав щастя батьківства у віці

Ніколь Кідман подарував їй першу біологічну дочку (на ній вже дорослі прийняли дітей від свого шлюбу до Тома Круїзи), недільну Розу, коли вона вийшла 41, у 2008 році. Через два роки вона і Кейт Урбан мав ще одну дочку Віра Маргарет з сурогатної матері.

Гале Беррі подарував дочку Нела Габріель Абурей на 41

Coco Cox-Arquette, який схожий на її маму, як дві краплі води, також пізня дитина. Courteney Cox подарував їй на 40

Сальма Хайек подарувала їй першу дитину, дочка Валентина Палома на 41

Brooke Shields подарувала їй молодшу дочку Грейр в 2006 році, коли вона була сорокою.

Marcia Cross є героїчною жінкою. У віці 45 років вона породжувала двох чарівних дочок – Еден і Саванна.

Мерил Стереп народжував свою четверту дитину, дочка Луїза, 1991, тільки до її 42-го дня народження. Louise тепер є зріла краса.

Я не знаю, наскільки важко було для дружини Івана Травелі Келлі Престон, щоб народжувати 48, але вона зробила. Народилася повністю здорова дитина Бенджамін.

Целін Діон також є свого роду героїні. Вона породжувала близнюки Едді і Ньюсон на 42 роки, і це її перше народження.

Julianne Moore подарував молодим дочкам Liv на 41

Наомі Ватти подарували їй другу сина Сашу у віці 40 років і сказали, що вона хоче відродити дівчину в майбутньому.

р.

Агнес, третя дитина Дженніфера Конеллі і Павла Баттаного, народилася, коли її матір був 40.

Відвага Сасана Сарандана також може бути загиблим. У 1991 році, коли вона була 46! Милі є великим хлопчиком зараз.

Олена Хун подарувала дочку Макіну на 40