Райан Gosling котирування

Новий секс-символ генерації Райан Гослінг повільно починає освоїти нову роль, взявши лаври основних красунь минулої - Sean Connery, Alain Delon, John Travolta, Brad Pitt і багато інших бажаних акторів. Тепер він знаходиться в точковому світлі, і після того, як він не тільки не має акторської освіти, але і закінчив труднощі, будучи дошкільним через його неслухняний характер. Він сказав, що він не отримав разом з однокласниками і вирішив отримати вторинну освіту в домашніх умовах. Але що це важливо зараз ... Райан почав свою подорож в юності, коли він потрапив в клуб Міккі Моус, і Моус, як звичайно, зробив його чоловіком. Завдяки цьому шоу Райан почав запрошений на різні проекти, головним з яких був фільм «Діар пам'яті» (2004), який приніс йому популярність і любов аудиторії. Сьогодні він порушував у фільми, які кінокритики незмінно впізнають як один з кращих. Звісно, Гослінг, який не дуже вчив акторів, має власний спалах для хороших ролей. Побачимо, що він справді талановитий актор.

Я не можу сказати вам, скільки разів я підійшов і попросив, "А ви Райан?", а потім витягнув картину, і він сказав мені, що Райан Рейнольдс був насправді там.

Я думаю, що Бог благословив щоденника пам'яті. Він поставив мене з одного з найкрасивіших господині в світі. Проте, люди зробили Рахель і я розсердя, вірю, що наша любовна історія є гарною, як наші на екрані героїв. Ні, наші набагато більш романтичні, ви знаєте, любов каблук. Але дуже романтичний. Одного дня ми пішли, або приїхали з небесної землі, і вирішили взяти участь.

Я дізнався, що важливо не обмежувати себе. Ви можете зробити все, що ви дійсно люблю і хочете, незалежно від того, що.

Я був 6 років і я був худою дитиною. Тим не менш, я вклав в купальники, так само, як культуристів, і я зданий дуже м'язовий. Дякую Я не помітив, що я був сміятися.

Я люблю, коли татуювання виглядають погано. Ніхто не отримує погані татуювання. Я зробив для себе один. Тепер я чекаю, щоб отримати старий - я думаю, старі люди з татуюваннями чудово виглядають.

Я знаю, що це буде звучати театралізовані, але кожен фільм, що я роблю, мій перший і останній. Це тільки те, що ви зараз робите.

Дівчата, як правило, розповідають мені, “О, ти занадто старий,” “Ви не знаєте,” і “Я бачив, що ви в кіно, ми дивимося, що ви тут. й

Я став досить нервовим, і лікар призначив мене деякі таблетки, а також сказав мені зробити комедію, яку я зробив. Я відчуваю себе краще зараз.

Свобода – подарунок.

Я думаю, що ви не можете змінити роль через її бюджет, ви знаєте? Я є актором і я спробую грати якомога більше ролей. Якщо є символ, який я думаю, що я можу грати, і я запитав це зробити, я це не знаю, скільки вони пропонують, мільйон або більше.

Якщо я їсть великий шматок м'яса, а потім дівчина стикається зі шлунком, мені нічого більш романтичного.

Я мав два найбільших жінок нашого часу (реж. Рахель МакАдамс і Сандра Булок). Я ніколи не зустрілася з кимось краще. Але коли чоловік і жінка займається шоу-бізнесом, робота забирає весь вільний час. Важко побудувати серйозні відносини на цій основі.

На додаток до люблячих Діснейленд, я також взяв участь у Клубі Mickey Mouse, де я провів мій дитинства. Задня частина цього світу була дуже привабливою. Де ще можна побачити Mickey Mouse, знявши голову, п'яте каву на півгодини. Пірати роблять телефонні дзвінки, привиди чергу для їжі Це був чудовий досвід.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Моя мати все ще ecstatic.

Я був планом стати професійним танцем, і не мав ідей, які діяли, могли заробити гроші. Що таке? Максимальний спосіб познайомитися з дівчатами. Але зараз це дуже важлива частина мого життя. ЗАМОВИТИ

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це просто моє обличчя.

Я хотів би зробити дітей, але це ще не працює, тому я зроблю кіно. Я не думаю, що я можу об'єднати його з роботою, тому я буду вибрати один. Я збираюся зробити фільми до тих пір, поки я почала робити дітей. Я не маю ідеї, коли це буде.

Іноді я відчуваю, що я хотів жити подвійним життям. Це абсолютно різні речі: шлях світ бачить мене і шлях я дійсно. Ось чому я хотів зробити два різні речі одночасно.

Гарна річ про те, що доросла людина може купити стільки солодощів, як ви хочете. І коли ви хочете. Я люблю цукерки.

Ви не знаєте нікого, але кожен знає тебе. Ми повинні мати справу з цим.

Одного разу, коли я був вісім років, я ходив до школи і побачила заморожену кішку на боці дороги, забрав її і вдарив дерево. Вона була як дерево. Непристойна тварина заморожує прямо в нозі. Коли я думав, "Чому не добре." Я перейде до Каліфорнії, як тільки я отримую свою ліцензію. Що я зробив.

Дівчата приходять до мене, а потім вони зачаровують, що я не схожий на мої персонажі екрана. І залишити.

Моя мати все ще вірить в Санта Клауса. Ми намагалися переконувати своїх і в кінцевому підсумку погодилися, що він не приносить нам подарунки, тому що ми можемо купити їх самостійно.

Але в кінці ці м'язи без використання. Вони стають своєрідним домашнім улюбленцем, який потрібно підгодовувати і доглядати за ними. Ви не сидите.

Я виріс в компанії дівчат, тому в плані одягу я дівчина!

р.

У Голлівуді всього 1,5 до 2 відсотків акторів мають робочі місця і відпочинок йдуть на Пілатес. Але це недостатньо, тому вони приймають наркотики. Якщо всі грали куб Рубіка, Голлівуд стане більш процвітаючим і веселим місцем.

Як дитина, я думав канадський акцент не звучав сміливо, вірю, що реальні чоловіки повинні говорити як Марлон Брендо. З тих пір я був підробним акцентом, що я не можу позбутися, і це більше не підроблений акцент.

Я все одно думаю, що незалежні фільми, як правило, просять більше питань без претендування знати відповіді, на відміну від великих фільмів, які люблять думати, що вони знають все.

Взяття є імпульсивним. Це як глутони, які не можуть зупинити їжі, хоча вони отримують жир і не розуміють, чому вони роблять це. Це те ж саме – в певній точці ви знайдете себе на встановленні, готовому стрибати міст. Чому? У мене немає ідеї.

У мене був час, коли я боївся, - весь процес був настільки стресом для мене. Але я дізнався, що він показує на екрані.

Хтось один раз запитав мене, що я люблю. Я відповів, що мій мама затверджує.

Ви знаєте, що мене турбує? Світ без люків.

Експерти кажуть, що нам потрібно 6-7 годин сну. Я не думаю, що достатньо часу, щоб читати хорошу книгу.

Одного разу Britney і Christina попросила мене про секс, я сказав їм, що я чув... про постави і речі. Тоді всі мами приїхали до Дісней скаржаться, що я зруйнував своїх дітей. Так, yeah, Britney заперечував мене. І тепер я відчуваю себе трохи відповідальним за те, як сексуальна вона стала. Коли я бачу її змії навколо шиї, я думаю, "Я це моя робота?" "

Я захопила те, що я був дитиною. Я не любив мене, я не хотів би, що робити. Це мене божевільний.

Головнашкола дав мені почуття самодостатності і незалежності.

Ви знаєте, що деякі магазини мають таку дію, коли у вас є 10 хвилин, щоб підібрати все безкоштовно. Я роблю щось схоже, як актор. Я бігу і бігу, намагаючись грати якомога більше різних ролей, поки вони не зупинилися.

Основна тема для мене - любов. Ми всі хочемо, щоб ми не знали, як його отримати, тому всі ми робимо, щоб знайти щастя.