Молоді тренди

Скелет друк.

Емма Робертс, Snookie і Christina Aguilera показують різні види цього друку. Я не схожий на жіноче пальто Емма на всіх, вона нагадує пухнастий зламаного школяра, Snookie має клубно-гламурну версію, а Крістіна має психічний скелет, що нагадує метелика. Щоб бути чесним, ніхто з цих футболок є...

Сукня для вечірки Bodie

Як сценічний костюм, він досить нормальний (Selena Gomez відмінно виглядає в ньому), але на червоному килимі для блиску з стегнами - занадто багато. Paula Abdul і співачка Laura Bell Bundy виглядають дуже фривоно

Речі, зроблені повністю з блискавок

З цих трьох варіантів тільки короткий комбінезон актора Аіша Тилер здається мені більш-менш толерантним. Легінси Єви Герзіго виглядають занадто дешево, і Рахель Зое в цьому костюмі виглядає як вона була оновлена (соррі, Бог)

Maxie спідниці

Є хороші і різні. Jessica Alba's спідниця є основною складовою хіппі bow, Diana Agron пропущена тільки з взуттям, і Kourtney Kardashian є просто мега-гламурна леді.

р.

Плаття з балонами

Все залежить від довжини і кольору. Чорна сукня з квітковими принтами від Shailene Woodley виглядає мило, тому що довжина добре підібрана. Сукня-бежевий Chloe Moretz виглядає занадто важко на ній, і Andrea Riesborough має занадто довгий каблук

металева кольорова платформа

Може бути, я в'язаний, але таке взуття пов'язане виключно з дешевизною нижньої пушби (у нас є магазин, де всі полки заповнюються таким взуттям, і вони стоять - "тертий букет і є десять речей в пучок". Я вважаю Sarah Jessica Parker, Jessica Alba і Noomi Rapace взуття дорогі, але я все ще не можу позбутися від bias.

Кольорові колготки

Безпосередньо немає! Вони можуть навіть носити Sarah Jessica Parker (як і невідомі тітки Sarah Bareilles і Kate Flannery).

Плаття з блискавками по всій довжині (або майже всю довжину)

Веселий і сексуальний! Всі три актори - Kat Deeley, Hilary Swank і Jennifer Любов Hewitt дивовижна

Міні-спідниці та сукні

Загальна враження залежить від того, що Taylor Swift підібрав тьмяного светра зверху - і образ виявився, щоб бути clumsy, і Leighton Meester і christine Cavallari успішно сформовані луки.

Рукави- ліхтарі" в різних варіаціях

Я не схожа на цю тенденцію, Piero нагадує мене. З трьох варіантів, IMHO, Michelle Trachtenberg має найбільш толерантні. Рукави на сукні співачки Estelle схожі на ті речі, які хвиляться на бейсбол Ігри, а руки Ангі Гармон «лінтерни» дав поява матчів.