1279
Оригінал Grammy Нагороди
Церемонія нагородження музичної премії «Грамми», як це було колись написано тут, є подія, еквівалентна «Оскару» в кіно. Будь-який художник, чи є він зіркою першої величини або одноденної зірки, яка має лише один поп, потрапив у його репертуар, знає, що якщо ви встигли звернути увагу на Grammys, безкоштовний PR надається протягом двох або трьох тижнів. Який простий і ефективний спосіб привернути увагу? Право, лука, або в цьому контексті буде більш точно сказати - зображення. Побачити, хто і як вони одягаються протягом багатьох років.
Йоко Оно, 1975
Щоб відволікти увагу від живота Йоко (само вагітна в часі), загорнуті в черевці довгий білу боу, а Ленон приділяв притоку до Елвіса Преслі, прикріпивши до лацла брошу у вигляді назви короля скеля і ролу.
Dolly Parton, 1977
Країна зірка спробувала на образ Барбі-ляльки
р.
Грейс Джонс 1983 як samuraishi freak
Майкл Джексон, 1984
Король поп вперше з'явився тут в легендарному білому гвоздикі і куртку, що кинув з діамантами, що згодом став улюбленим концертом.
У той же час солістка Еврітмики Анні Леннок торкнулася аудиторії з її зображенням животи. Joe Calderone є плагіат.
Сінада Оконнор, 1989
Не знімати Синаду, вона співає як краще вона може. Головний «трик» образу співачки не був навіть бюстгальтером, в якому вона легко ходила на сцені, але примітка намальована на голівці.
Р
Селін Діон, 1993
Якщо у вас є щось показати, чому це не показує? Гарні груди, красиві нижню білизну. Але шоу можна дивитися дітям, так що Celine мав покрити цю красу трохи з чистою сукню.
Гвен Стефані, 1998
Поки не боїться бути смішним (як вона зараз).
3610Р. 4200Р.
У той же час рапсова леді Лілі Кім вперше прогулялася підшкірами як самостійний елемент образу
Дженніфер Лопес, 2000
Вона була 12 років, з тих пір, і ця русалка сукня все ще пам'ятається.
, Україна
Дитячий тріо Destiny, 2001
Beyoncé, Келлі Роуланд і Мішель Вільямс, потім один з журналістів дуже швидко порівнював з сухарями - лісовими німфами.
У той же час Tony Braxton виготовляли гнійно виготовлені люди, які поєднуються з нею плаття, які відкриваються більше, ніж вкриті.
Рожевий, 2002
Я не можу уявити, що надихнула її до цього образу!
р.
Цей образ був закладом Мадонни протягом декількох років. У бузку, в якому вона з'являється в відео «Угору», поп-королеви прийшли до «Громми» – 2006
ОКРЕМ, 2007
Я не чув жодного удару цих альтернатив, але, я зізнався, вони зуміли шокувати людей.
М.І., 2009
Яка Ано спробував приховати свою вагітну живіт, Міа, навпаки, зробив її особливість виконання.
Леді Гага, 2010
Королева шокуючого плаття в ексклюзивному стилі фантазії від Armani
Cee Lo Грін, 2011
«Король курки» - це те, що я б закликав цього наряду.
Йоко Оно, 1975
Щоб відволікти увагу від живота Йоко (само вагітна в часі), загорнуті в черевці довгий білу боу, а Ленон приділяв притоку до Елвіса Преслі, прикріпивши до лацла брошу у вигляді назви короля скеля і ролу.
Dolly Parton, 1977
Країна зірка спробувала на образ Барбі-ляльки
р.
Грейс Джонс 1983 як samuraishi freak
Майкл Джексон, 1984
Король поп вперше з'явився тут в легендарному білому гвоздикі і куртку, що кинув з діамантами, що згодом став улюбленим концертом.
У той же час солістка Еврітмики Анні Леннок торкнулася аудиторії з її зображенням животи. Joe Calderone є плагіат.
Сінада Оконнор, 1989
Не знімати Синаду, вона співає як краще вона може. Головний «трик» образу співачки не був навіть бюстгальтером, в якому вона легко ходила на сцені, але примітка намальована на голівці.
Р
Селін Діон, 1993
Якщо у вас є щось показати, чому це не показує? Гарні груди, красиві нижню білизну. Але шоу можна дивитися дітям, так що Celine мав покрити цю красу трохи з чистою сукню.
Гвен Стефані, 1998
Поки не боїться бути смішним (як вона зараз).
3610Р. 4200Р.
У той же час рапсова леді Лілі Кім вперше прогулялася підшкірами як самостійний елемент образу
Дженніфер Лопес, 2000
Вона була 12 років, з тих пір, і ця русалка сукня все ще пам'ятається.
, Україна
Дитячий тріо Destiny, 2001
Beyoncé, Келлі Роуланд і Мішель Вільямс, потім один з журналістів дуже швидко порівнював з сухарями - лісовими німфами.
У той же час Tony Braxton виготовляли гнійно виготовлені люди, які поєднуються з нею плаття, які відкриваються більше, ніж вкриті.
Рожевий, 2002
Я не можу уявити, що надихнула її до цього образу!
р.
Цей образ був закладом Мадонни протягом декількох років. У бузку, в якому вона з'являється в відео «Угору», поп-королеви прийшли до «Громми» – 2006
ОКРЕМ, 2007
Я не чув жодного удару цих альтернатив, але, я зізнався, вони зуміли шокувати людей.
М.І., 2009
Яка Ано спробував приховати свою вагітну живіт, Міа, навпаки, зробив її особливість виконання.
Леді Гага, 2010
Королева шокуючого плаття в ексклюзивному стилі фантазії від Armani
Cee Lo Грін, 2011
«Король курки» - це те, що я б закликав цього наряду.