Оригінал Grammy Нагороди

Церемонія нагородження музичної премії «Грамми», як це було колись написано тут, є подія, еквівалентна «Оскару» в кіно. Будь-який художник, чи є він зіркою першої величини або одноденної зірки, яка має лише один поп, потрапив у його репертуар, знає, що якщо ви встигли звернути увагу на Grammys, безкоштовний PR надається протягом двох або трьох тижнів. Який простий і ефективний спосіб привернути увагу? Право, лука, або в цьому контексті буде більш точно сказати - зображення. Побачити, хто і як вони одягаються протягом багатьох років.

Йоко Оно, 1975

Щоб відволікти увагу від живота Йоко (само вагітна в часі), загорнуті в черевці довгий білу боу, а Ленон приділяв притоку до Елвіса Преслі, прикріпивши до лацла брошу у вигляді назви короля скеля і ролу.

Оригінал Grammy Нагороди

Dolly Parton, 1977

Країна зірка спробувала на образ Барбі-ляльки

Оригінал Grammy Нагороди р.

Грейс Джонс 1983 як samuraishi freak

Оригінал Grammy Нагороди

Майкл Джексон, 1984

Король поп вперше з'явився тут в легендарному білому гвоздикі і куртку, що кинув з діамантами, що згодом став улюбленим концертом.

Оригінал Grammy Нагороди

У той же час солістка Еврітмики Анні Леннок торкнулася аудиторії з її зображенням животи. Joe Calderone є плагіат.

Оригінал Grammy Нагороди

Сінада Оконнор, 1989

Не знімати Синаду, вона співає як краще вона може. Головний «трик» образу співачки не був навіть бюстгальтером, в якому вона легко ходила на сцені, але примітка намальована на голівці.

Оригінал Grammy Нагороди Р

Селін Діон, 1993

Якщо у вас є щось показати, чому це не показує? Гарні груди, красиві нижню білизну. Але шоу можна дивитися дітям, так що Celine мав покрити цю красу трохи з чистою сукню.

Оригінал Grammy Нагороди

Гвен Стефані, 1998

Поки не боїться бути смішним (як вона зараз).

3610Р. 4200Р.

У той же час рапсова леді Лілі Кім вперше прогулялася підшкірами як самостійний елемент образу

Оригінал Grammy Нагороди

Дженніфер Лопес, 2000

Вона була 12 років, з тих пір, і ця русалка сукня все ще пам'ятається.

Оригінал Grammy Нагороди , Україна

Дитячий тріо Destiny, 2001

Beyoncé, Келлі Роуланд і Мішель Вільямс, потім один з журналістів дуже швидко порівнював з сухарями - лісовими німфами.

Оригінал Grammy Нагороди

У той же час Tony Braxton виготовляли гнійно виготовлені люди, які поєднуються з нею плаття, які відкриваються більше, ніж вкриті.

Оригінал Grammy Нагороди

Рожевий, 2002

Я не можу уявити, що надихнула її до цього образу!

Оригінал Grammy Нагороди р.

Цей образ був закладом Мадонни протягом декількох років. У бузку, в якому вона з'являється в відео «Угору», поп-королеви прийшли до «Громми» – 2006

Оригінал Grammy Нагороди

ОКРЕМ, 2007

Я не чув жодного удару цих альтернатив, але, я зізнався, вони зуміли шокувати людей.

Оригінал Grammy Нагороди

М.І., 2009

Яка Ано спробував приховати свою вагітну живіт, Міа, навпаки, зробив її особливість виконання.

Оригінал Grammy Нагороди

Леді Гага, 2010

Королева шокуючого плаття в ексклюзивному стилі фантазії від Armani

Оригінал Grammy Нагороди

Cee Lo Грін, 2011

«Король курки» - це те, що я б закликав цього наряду.

Оригінал Grammy Нагороди