Фото Мішель Трахтенберг

Цей пост про Мішель за назвою Трахтенберг. Для тих, хто не знає, вона актриса і грає переважно незначні персонажі, хоча вона має кілька головних ролей в фільмах Ice Princess і Eurotour. І з цих зображень, спрямованих на підлітки, і сама Мішель виглядає як підліток (Я здивував, що вона була 26), і єдине, що додає їй пару років, є яскравим макіяжом. Вона також була побачена в серії TV Buffy Vampire Slayer, в якому Michelle starred від 2000 до 2003 і в серії Gosip Girl. В цілому Мішель запалився, де вона просто мала часу, і не обмежувалася плівками, тому що вона почала зйомки в рекламних оголошеннях. Більше 100 відео були випущені за її участю. Протягом наступних років Мішель не планував єдиний проект, крім участі в серії «Мерці», в якому вона грає роль медсестри з 2009 року. Потенційна дівчина oh, але явно не називається в великому кіно. Крім того, Мішель також «не зварений щит»: сливові чуттєві губи, великі красиві очі, порцелянова шкіра, а не худий, як паличка (все з нею). Я не хочу, щоб її застрягти в серії.

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг Габаритний зображення

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг

Фото Мішель Трахтенберг р.

Фото Мішель Трахтенберг