1104
Фото Мішель Трахтенберг
Цей пост про Мішель за назвою Трахтенберг. Для тих, хто не знає, вона актриса і грає переважно незначні персонажі, хоча вона має кілька головних ролей в фільмах Ice Princess і Eurotour. І з цих зображень, спрямованих на підлітки, і сама Мішель виглядає як підліток (Я здивував, що вона була 26), і єдине, що додає їй пару років, є яскравим макіяжом. Вона також була побачена в серії TV Buffy Vampire Slayer, в якому Michelle starred від 2000 до 2003 і в серії Gosip Girl. В цілому Мішель запалився, де вона просто мала часу, і не обмежувалася плівками, тому що вона почала зйомки в рекламних оголошеннях. Більше 100 відео були випущені за її участю. Протягом наступних років Мішель не планував єдиний проект, крім участі в серії «Мерці», в якому вона грає роль медсестри з 2009 року. Потенційна дівчина oh, але явно не називається в великому кіно. Крім того, Мішель також «не зварений щит»: сливові чуттєві губи, великі красиві очі, порцелянова шкіра, а не худий, як паличка (все з нею). Я не хочу, щоб її застрягти в серії.
Габаритний зображення
р.
р.
р.
Р.
2321053
29298362
Габаритний зображення
р.
р.
р.
Р.