1544
Фото Кріс Браун
Церемонія нагородження 54-го класу Grammy і довгоочікувана зустріч двох колишніх любителів – Кріс Браун і Ріанна. 12 лютого відбудеться довгоочікуваний перший з усіх своїх шанувальників, мріявши про спільні фотографії митців, які будуть зроблені 12 лютого. Всім відомо, що сумна історія про бджільництво Ріанни, яка відбувалася напередодні 2009 року, коли Кріс досить зіпсував обличчя молоді краси. «Чому і чому?» Через кілька днів після того, як б'є коханого, Браун сказав, що він навряд чи запам'ятовує події цієї ночі ("Чи любили туман") і як і раніше любить Рі, але вона ніколи не загнала його. Три роки пройшли, але вболівальники колишньої пари все ще сподіваються на свою відмову, особливо з Кріса і Ріанни рідко, але різко обмінюються значущими повідомленнями на Twitter.
Тепер Кріс має нову подругу (а дуже непристойна людина я розповість вам, хто в одному з відео з приниженням'язується Риганна), але РіРі здається не один і не так щасливий. Про Рі пізніше. Тепер, Коричневий. Новий альбом співачки «Фортуна» призначений для виходу в березні 2012 року, і він сподівається, що він буде добре отриманий. 6 років пройшов з моменту виходу першого альбому, тому він обов'язково повинен розраховувати на повторення успіху дебютного альбому, адже він виріс у творчих умовах. Кріс 22 років, за своїми плечима кілька успішних синглів і виступів (як Браун відомий добре рухатися, для якого він часто порівнюється з Усгером і Майклом Джексоном, які його ідоли), але до успіху князя (також його ідол) і той же Джексон він дуже, дуже далеко. Сни тільки мрії, але Кріс продовжує діяти.
3610Р. 4200Р.
Р
Р
р.
р.
Р
5783.55 р.
доб.
579261
806492
Ну, щоб підтримати це, я рекомендую вам подивитися на два старі, але милі фотографії Ріанни і Кріса:
Тепер Кріс має нову подругу (а дуже непристойна людина я розповість вам, хто в одному з відео з приниженням'язується Риганна), але РіРі здається не один і не так щасливий. Про Рі пізніше. Тепер, Коричневий. Новий альбом співачки «Фортуна» призначений для виходу в березні 2012 року, і він сподівається, що він буде добре отриманий. 6 років пройшов з моменту виходу першого альбому, тому він обов'язково повинен розраховувати на повторення успіху дебютного альбому, адже він виріс у творчих умовах. Кріс 22 років, за своїми плечима кілька успішних синглів і виступів (як Браун відомий добре рухатися, для якого він часто порівнюється з Усгером і Майклом Джексоном, які його ідоли), але до успіху князя (також його ідол) і той же Джексон він дуже, дуже далеко. Сни тільки мрії, але Кріс продовжує діяти.
3610Р. 4200Р.
Р
Р
р.
р.
Р
5783.55 р.
доб.
579261
806492
Ну, щоб підтримати це, я рекомендую вам подивитися на два старі, але милі фотографії Ріанни і Кріса: