Матвія Goode.

Метью Goode нещодавно почав діяти в кіно і телебаченні. Важко сказати, що Матвія буде підніматися на рівень суперзірки, але його талант як актор, який вже підтвердив. І навіть зібрали невелику армію шанувальників. Для того, щоб ви думаєте про нього найяскравіше, я покажу фільми, які він міг пам'ятати. Отже, це Guardianи, назад до Brideshead, Match Point, Lonely Man і How to Одружитися в Три Дні. Тепер ви пам'ятаєте, де ви можете побачити цей чоловічий актор, давайте знати його.

Ось деякі цікаві факти про Метью: У актора досить милий прізвисько - "goody" (канди, солодкість). Так Матвія цукерка. Він...

Матвія є наймолодшим з п'яти дітей в сім'ї Ходу. І він єдиний хлопчик.

Actor Lauren Fox - Кращий друг Матвія. Матвія була найкращою людиною в Лоуренсі і актриса Біллі Piper's wedding.

Р

У 2009 році Матвія та його подруга Софійський Дюк стали батьками: вони мали дочку. Вона була названа Matilda Eva Goode.

Але найважчим було б грати в кіно Лео Ман, бо його персонаж був американський.

Для своїх ролей він намагається вибрати різні символи, боячи, що він буде присвоєно певним типом.

Р

р.

На фоні актриса Фелікті Джонс:

р.

Метью - майже завжди виглядає стильно. Це дійсно англійська.

р.

На головній події можна побачити лише якщо його кінопрем’єра. В іншому випадку він буде досить залишатися вдома.

Після народження своєї дочки Матвія дрочить будинку після зйомок, якби на крилах.

Огляд фільму: Як одружитися в три дні

Я впевнений, що багато людей зателефонують йому найгірший фільм року. Місце зйомки, не сценарій, є основною причиною, яку я прийняв роль: це було зручно для мене, щоб їздити додому на вихідні. Я сказав, що він був схожий на «Кітовий Чоловік», але це все поп. Чи можу я відчути себе, зробивши цей фільм? Ноп. Чи було це погано? Я. Але, ви знаєте, я мав великий час. І оплачується.
Р

Категории

Смотрите также

Новое и интересное