Оскар на фото

У період з 20 до 20 днів, і в той час як у світі готуються відзначити кращі актори і фільми 2012 року, я пропоную, що ми подивимося і пам'ятаємо (або подивимося на перший раз) як його використовували.

Нагадуємо, що в Голлівуді відбулася перша нагородження Академії театральних мистецтв і наук, яка відбулася 16 травня 1929 р., і навіть тоді нагорода була як ми знаємо її сьогодні - золотою статуеткою у вигляді чоловіка зі своїми руками. Але не до кінця 30-х років нагорода отримала назву «Оскар». З одного варіанту, ми побачимо це ім'я в Bette Davis, які побачили в статуетці вражаючий погляд на її перший чоловік, ім'я якого був Оскар.

Бетті Девіс з чоловіком, 1939 р.

19 березня 1953 р. - в цей день церемонія Оскара була першою трансляцією на телебаченні (попередньо церемонія може бути використана тільки радіо).

р.

Оскаржкові обряди завжди були проведені на грандіозному масштабі.

«Оскар» завжди був дуже престижною нагородою, але її маса набула на початку 40-х років, коли фільм про всі часи і людей «Гоне з Вітровом».

Так, 40-ті рр.

Вівіен Лейг і її перший Оскар, 1940

Хатті МакДаніель стала першою чорною жінкою, щоб виграти Оскар

Чудовий Clark Gable

1946. Joan Crawford отримав добре збережений Оскар під час перебування в стаціонарі. Узагалі ця історія дуже смішна: ресурсна актриса, яка не хочу відвідати церемонію в разі її втрати, схильна бути хворим і «війми» в лікарні, де отримала нагороду.

482292 Габаритний зображення

На початку 40-х років стала пам'яткою для церемонії також тому, що він був тоді, що Оскар має сім маленьких братів - Уальт Дісней отримав спеціальну нагороду за Snow White і Seven Dwarfs, яка стала першим повнометражним мультфільмом в історії кінотеатру.

р.

50 р.

У 50-х роках був зауважений час в історії Оскарів, і всі завдяки трьох незрівнянних Голлівудських королев - Марілін Монро, Аудрей Хепберн і Грейс Келлі.

Незважаючи на те, що Марилін Монро ніколи не виграв Оскар або номінацію, вона була нездійснена королева червоного килима протягом декількох років.

Марилін і режисер Джозеф Лев Манкевич, 1951

р.

Марилін Монро на корпоративі. Як завжди, у супроводі чоловіків.

1954 р. став тріумфом Одрі Гепберн – тоді актриса отримала Оскар за основну роль у «Roman Holiday».

Audrey і її мати: нервове очікування до відповіді на питання - хто виграє в номінації найкраща актриса року

Він був першим і єдиним Оскаром в житті Одрі Гепберн.
, Україна

(доб. 198)

Актриса налаштовує її макіяж перед сценою.

Історія Cinderella є безсмертним.

Кілька слів про сукню, в якій Audrey отримала статуетку. Чудова мереживна сукня з пишною спідницею була створена нічим не від чудових Hubert Givenchy. Аудрі вперше з'явився в публіці в цій дизайнерській сукні, і він залишився улюбленим путур'єром протягом усього життя.

1955. Грейс Келлі перемагає оскаржувати свою роль у сільській дівчини.

На машині, на шляху до вирощеного статуетки.
доб. 2

Після отримання премії, Грейс не може тримати її сльози. Я навіть потрібний інший ручник.

Вечеря після церемонії: актриса не може радіти її «золотому хлопчику».

5603039, Україна

І це фото було прийнято два роки раніше: 24-річний Грайс, що супроводжується Clark Gable, прибуває на церемонію.

Дивовижні фото: Два найвибагливіших жінок своєї епохи чекають на проведення сцені за сценаріями Театру Пантаж. Аудрі і Грай, 1956.

р.

Інгредід Бергман, 1954.

Павло Ньюман з дружиною Йоан Вудвард, 1958.

Marlon Brando і Bob Hope змагаються для Оскарів. 1955.

Збір коштів: Боб Надія, Кларк Гліб, Карі Грант і Девід Нівен роблять жарти під час церемонії rehearsal, 1958.

Валет Дісней - це задня фіксація одного з його численних статуеток (Disney завоював стільки, скільки 26 оскаржень у своєму житті!). 1954 р.

Не забудьте Ваш капелюх і ваш Оскар: виробник Buddy Абонент залишив свій трофей в гардеробі ресторану під час пост-Оскарської вечірки. Я сподіваюсь, що я не забув номер - це гордість, така хороша буде втрачена.

р.

60-ті.

Єлизавета Тейлор на пост-Оскарській вечірці, що супроводжується першою статуеткою. «Я втратив трахеотомію!»

Р

Софія Лорен на перемогу в 1962 році.
Р

Вона на вечірці з нагоди «Оскара», погрожує чоловіка статуеткою.

І це Софі без Оскара і чоловіка, але з сигаретом і Григорієм Пеком, 1963.

Брати і сестра: Shirley McLane і Warren Beatty, 1966

Переможець Julie Ендрюс, що супроводжується Audrey Hepburn, 1965

Barbra Streisand і її дивний костюм - і дійсно "смішний дівчина", 1969

70 хв

Корея в фільмі «Клут», Дональд Сутерланд і Джейн Фонда, які відіграли роль детектива і простанови, відповідно, на церемонії Оскара в 1972 році.

Так молодий і так seductive є Джек Ніколсон, 1973.

Через рік, у супроводі акторки Angelica Huston, з яким вони погодилися, потім дивилися.

Shirley McLane коригує її макіяж, 1974.

46-річні, але ще красиві Audrey Hepburn на церемонії в 1975 році.

Джоді Фостер, 1977. Актриса 14 років тут.

У ролях фільму «Анні Холл» приніс Діане Кетон не тільки вирощений статует, але і зробив її ікону стилю. Актриса за партію «Оскар», 1978.
294982

Warren Beatty and Diane, 1973.

Мерил Стереп супроводжував Крістофер Леген і його смішний вуса на її першій церемонії Оскар, яка, як ми знаємо, була далеко від її останнього.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное