Завдяки участі Йорданії в кінофільмі «Fast і Furious», весь світ дізнався про неї. І тепер ми знаємо її краще.
Незважаючи на те, що домашня країна Йорданії є Панамою, вона провела свою дитину і молодь в інших країнах. Перший в Англії, потім в США і, нарешті, в Бразилії.
р.
Вона добре навчила португальську, а потім повернулася до США, де закінчила Ял. вона така розумна дівчина.
І ще з Бразилії почав кар'єрне зростання Йорданії. У Бразилії дівчина почала діяти в серіалі.
Можливо, кожен знає і пам'ятає проголосовану плівку «Faculty». Він був там, що Йорданія Brewster starred як Delilah Profitt.
Можливо, ця картина стала однією з її викличних карток.
3250Р. 3700Р.
Дякую, Йорданія Бревстер отримав в майбутньому ніяку роль, як в кіно, так і в рекламі.
Наступний фільм Йорданії Бревстера був невидимимим цирком. Це має бути ще один успіх. Але більшість з усього, ця актриса запам'яталася для фільму «Фаст і лютий». Голлівуд визнав свою обіцянку після цього фільму.
Йорданія і Павло Вейккер:
У 2005 році Максим обіймав п'ятдесят-чотирьох, як сексуальна жінка в світі. Важко пояснити причину різкого підйому сексуальності Йорданії Brewster у 2009 році, коли той самий журнал «Максим» ставить її в ТОП-10 в місці нінд.
У 1999 році почала знайомства Марка Вальберга. У той час він навіть сказав, що весілля було заплановане, але перед цим, звичайно, не прийшов до проходу. Але в 2007 році Йорданія Бревстер вирушила до коронки з виробником Андрієм Формом.
, Україна
У квітні 2011 року вийшов п'ятий фільм «Спас і лютий», де актриса Йордана Бревстер знову з'явився зіркою.
600 000 р.
«Павля і я хотів би дійти сцени найбільшою. У нас багато розваг. Чистий адреналін!
До речі, Йорданія зробила чимало хитрощів.
Я не хочу розчарувати його. І я ніколи не забув день Павло і я стрибав з даху будинку від десяти метрів висоти. Щоб бути чесним, він був дуже страшним. Але як тільки ми стрибали, я хотів знову стрибати. В цілому, ми знімаємо п'ять разів. А потім стрибають з будівлі до будівництва і побігають на дахах. Це був фантастичний день... Я хочу тримати це, робити більше хитрощів, спробувати ще більш екстремальний. ?
Багато хто говорив до Йорданії у людини приємно вражають своїм приємним способом спілкування та сонячного шарму.
Деякі фотографії з персональної колекції Йорданії:
р.
Я сподіваюся, що ця актриса має дуже довгий кар'єрний шлях попереду, початок якого просто було прокладено.