Фем - ефемераль.

Пост-рефлекція, яка шоу-бізнесу є ефемерним, як флопінг крила метелика. Це кращий ілюстрований прикладом художника, який нещодавно зроблявся від кожного радіоприймача, і зараз вони обговорюють абсолютно різні люди. Про її, це про леді Гага. Пам'ятайте мій paparazzi літопис кілька місяців тому – він спалахнув, якщо ні в кожному, то в кожному другому для впевненості. Тепер Західний папарази з однойменною фотографією Lana Del Rey, яка називається новим музичним відчуттям. Що про Гага? Вона все ще сукні в фантазії нарядів і записів пісень, але хвиля гіп навколо неї. Для того, щоб не бути незрівняним, я дам діаграму фігури її останніх синглів. Останнє, "Маррі ніч" в Американській діаграмі зайняла всього 29 місце, в Британській - 16, в Росії на всіх. "Yoü і I": в США - 6 місце, британський - 23rd, російська - 172nd, "Judas": Американець - 10 місце, британський - 8th, російська - 67th. Для порівняння «Борн Цей спосіб» в Американській діаграмі досягла першої позиції, в Великобританії, щоб стати третіми, в російській діаграмі це був 24-й, що є високою фігурою для іноземного художника. «Аледжанд», «Бад Романтика», «Папарази» у Сполучених Штатах та Великобританії були у верхній десятці, а «Покер обличчя» одночасно в цілому зайняв перше місце в чартах всіх країн, крім Росії. Все йде, як ми бачимо ...

Яка причина, чому аудиторія стала холодною для Гага? Моя версія є те, що співачка не має нічого шокувати людей. Усе найцікавіше не як виконавець, але як людина - всі зацікавилися тим, яким роду таргани живуть в її голові. Наряди! Ви можете зробити всю сковороду. Але якщо рік назад, на висоті популярності Гага, кожна дивна сукня обговорювалася в кисті, тепер кожен вже бачив сукні клоу та голі дупи співачки.

249897

Хороший спосіб отримати громадську увагу, щоб завагітніти. Але на особистому фронті Гага є свого роду нудною. Здавалося б, є постійний хлопець - актор Тейлор Кінні, але так далеко не те, що народження дитини, і навіть про задіяння був з питання. Тож виходить, що співак ще може торгувати тільки на своїх нарядах, але зіпсований павук вже дуже важко здивувати чимось з Гага. М'ясна сукня вже там, костюм-коварди теж, крім того, щоб піти на сцені в костюмі живих їжаків, або щось.

Коротко: все йде в успішне захоплення королеви від виходу, так як Ґага звикла називати. «Бомба» Але це необхідно зробити швидко, перш ніж її полум'я остаточно охолоджується. Я особисто все ж вірю в неї.