Моделі з Нідерландів

Нидерланды - родзинка млинів і тюльпанів. А також Батьківщина одного з найпопулярніших моделей нашого часу. Chic Doutzen Croesus і яскравий Marlo Horst. Але це не просто ці дівчата, які були модними - це невелика країна - це галузь. Зустрічайте молоді, ефектні та перспективні моделі – Валерія ван дер Граа, Софі Fleming та Nimue Smith.

Моделі з Нідерландів

Я починаю з білявка Valerie van der Graaf.

Ця 19-річна модель вже була надана неофіційною назвою секс бомби.

Легко великий рот і легкий локони. Сільське господарство викрило Нідерланди протягом століть. Може бути, що є так багато високорослих і апетитних жінок?

Це ті, які кажуть «брод з молоком». З цієї причини Валерія нагадує мене про Doutzen Croesus.

Моделі з Нідерландів

Моделі з Нідерландів

Nimue Smith - високий - два метри високорослий і дуже тонкий. Не дивно, вона прийшла до ідеї, щоб спробувати свою руку при моделюванні.

Моделі з Нідерландів

19955641

185716

Починала свою модельну кар’єру у віці 15 років.

Я знайшов на hyves.nl (Dutch Facebook). Модельне агентство надало мені повідомлення з пропозицією працювати як модель. Я думав, чому ні? Ось як я тут.

3610Р. 4200Р.

Nimue почав дуже швидко, вона була реклама для Prad і Miu Miu. Так Ниму працював і навчався в школі одночасно.

Моделі з Нідерландів

Моделі з Нідерландів

Nimue вже простягається кілька покривів.

Моделі з Нідерландів

Моделі з Нідерландів

Моделі з Нідерландів

Nimue - це той самий вік, як Валерія. Вона також буде 20 років цього року. Привіт, досить серйозні кар'єрні досягнення для таких молодих дівчат.

Моделі з Нідерландів Габаритний зображення

Моделі з Нідерландів

Нарешті, Софі Fleming.

Моделі з Нідерландів Р

Моделі з Нідерландів

Моделі з Нідерландів

Софі Fleming було в моделювальному бізнесі протягом 7 років і досягало багато часу.

Моделі з Нідерландів

Моделі з Нідерландів

Вона співпрацює з такими брендами, як: Aquascutum, Cynthia Steffe, Джонатан Саундс, Just Cavalli, Kenzo, Lacoste, Williamson, Sportmax, Yohji Yamamoto, DKNY, Givenchy. Це вражаючий список.

Моделі з Нідерландів

Софі має всі шанси стати відомою моделлю. Цей тип моделі все ще дуже популярний.