Моделі з Нідерландів

Нидерланды - родзинка млинів і тюльпанів. А також Батьківщина одного з найпопулярніших моделей нашого часу. Chic Doutzen Croesus і яскравий Marlo Horst. Але це не просто ці дівчата, які були модними - це невелика країна - це галузь. Зустрічайте молоді, ефектні та перспективні моделі – Валерія ван дер Граа, Софі Fleming та Nimue Smith.

Я починаю з білявка Valerie van der Graaf.

Ця 19-річна модель вже була надана неофіційною назвою секс бомби.

Легко великий рот і легкий локони. Сільське господарство викрило Нідерланди протягом століть. Може бути, що є так багато високорослих і апетитних жінок?

Це ті, які кажуть «брод з молоком». З цієї причини Валерія нагадує мене про Doutzen Croesus.

Nimue Smith - високий - два метри високорослий і дуже тонкий. Не дивно, вона прийшла до ідеї, щоб спробувати свою руку при моделюванні.

19955641

185716

Починала свою модельну кар’єру у віці 15 років.

Я знайшов на hyves.nl (Dutch Facebook). Модельне агентство надало мені повідомлення з пропозицією працювати як модель. Я думав, чому ні? Ось як я тут.

3610Р. 4200Р.

Nimue почав дуже швидко, вона була реклама для Prad і Miu Miu. Так Ниму працював і навчався в школі одночасно.

Nimue вже простягається кілька покривів.

Nimue - це той самий вік, як Валерія. Вона також буде 20 років цього року. Привіт, досить серйозні кар'єрні досягнення для таких молодих дівчат.

Габаритний зображення

Нарешті, Софі Fleming.

Р

Софі Fleming було в моделювальному бізнесі протягом 7 років і досягало багато часу.

Вона співпрацює з такими брендами, як: Aquascutum, Cynthia Steffe, Джонатан Саундс, Just Cavalli, Kenzo, Lacoste, Williamson, Sportmax, Yohji Yamamoto, DKNY, Givenchy. Це вражаючий список.

Софі має всі шанси стати відомою моделлю. Цей тип моделі все ще дуже популярний.