Цей дивний Benedict

В іншому випадку я випадково читаю на блозі, що у мене є кінь обличчя, idiotic last name, що в якості актора я без талантів і stupid. І якщо я ще можу сперечатися з останніми двома, то з першим, засмаком, це з дитинства.
Бенекдикт навряд чи зручний. Це може викликати різні почуття. Але слухавши його по появі тільки буде неправильно. Звичайно, щоб переконувати когось, хто не бачив жодного фільму за його участю, що він є істинним майстером реінкарнації без використання. Але він має певну особливу харизму, яка для чоловіка, і особливо для актора воліє досить виглядати.

р.

р.

Бенедикт – вірний англійський Це, ймовірно, завдяки аристократичного фону. Або ж, можливо, з хорошою освітою, любов'ю літератури і просто насиченим життєвим досвідом.

4571.0286

З 2001 року «Комбербач» розпочнеться в класичних виставах в театрі «Відкрите повітря» в Регентському парку, театрах Альмеїди, Королівському суді та Королівському національному театрі. Він був номінований на премію Лоренс Олів'є для кращого підтримки актора.

р.

р.

У лютому 2011 року відбулася прем'єра вистави Френкенштейн на основі роботи Марії Shelley. Продовжити роботу і критичне визнання. У повнометражних фільмах та серіалах, а також управляється з зіркою. Бенедикт вже має досить рекордний трек.

р.

277154

У 2005 році Кумбербач відіграв головний характер Едмунд Тальбота в міні-серії Подорож до кінця Землі. Режисер Девід Attwood сказав:

Ми знайшли Benedict Cumberbatch досить легко. Ми зажадали дуже хороший актор, хтось молодий достатньо, щоб бути переконливим у ролі аристократичного, дещо неприємного героя, який з точки зору свого світу ще є підліток. Але нам потрібно когось, хто може залишитися в кадрі на чотири і півгодинні... хтось досвідчений, не тільки великий актор, але і з дивовижним почуттям часу. Бенедикт був ідеальною відповіддю.

У 2009 році отримав провідну роль в серії Sherlock. Бенедикт був дуже щасливий з цим живописом. Це перша воістина зоряна роль.

Р

Є багато контроверсій про цю серію. Деякі люди люблять фільмову адаптацію. Деякі вважають це невдачу, спотворюючи оригінальні. Ось чого говорить Бенедикт:

Він також є сучасним чоловіком у книзі. Його розум є різким, як разор, дозволяє кинути будь-кого з тумби і в другому, щоб отримати перевагу. Прем'єра фільму у Великобританії представила члени Лондонського товариства «Шерлок Холмс». Ніяких очікувань оцінки метеоризації від них - вони є свого роду любителів копалин. Тим не менш, шанувальники героя Conan Doyle несподівано були захоплені. Авторами були дуже обережні з оригінальним. А якщо я отримав долар, коли хтось прийшов до мене і сказав: "Я не думаю, що я хотів би це, але я зробив", то я міг би платити кожного інтерв'ю напою! . . . ?
р.

Бенедикт Камбербач не любить рекламувати своє особисте життя, віддаючи перевагу говорити тільки про професійні теми. Але його стосунки з Олівією Пулетом тривало 12 років. Це важко приховати від преса. Однак не можуть посилити свої відносини. У березні 2011 р. зламали.

Бенедикт Камбербатч з Olivia Pulet:

У той час актор зустрівся з дизайнером Анна Джонсом, але вони також зламали. Зараз актор є безкоштовним і всі його плани пов'язані з зніманням в шеклі до Шерлока і з ролями в фільмах Star Trek і Хоббіт: Там і назад.

Benedict Cumberbatch і колега Alice Eve:

Габаритний зображення

А з акторкою Rebecca Hall:

972777р.

Бенедикт і його супутник:

р.