Цікаві факти про Джессе Ейзенберг

Джессе виріс у Нью-Йорку. Не дивитися телевізор і навряд чи можна стояти увагу громадськості. Джессе прийшов на сцені як підліток, і відразу зрозумів, що він дійсно насолоджувався актором. Що ще він любить і чому він любив географію, читайте далі.

Джессе в юності:

Єссе діє з 12 років - що дуже щасливий.
Я хотів би висловити свої почуття і емоції. Почуття, що не можна виражати в іншій обстановці, такі як школа з друзями. Не призначено для крісел в бейсбол гра, але ви можете торкнутися гра Oliver Twist, який втратив своїх батьків і закінчився на вулиці в музичному Олівці! До речі, було дуже зручно.

У 1996 році у віці 13 років Джессе стала членом гурту The Broadway Kids та виступили у муззиках Broadway. Після закінчення школи Єссе вступив до університету Нью-Йорка, але він ніколи не почав навчання через зйомок.
Я навіть не думаю, що я став професійним актором, я просто зацікавив його. Моє батько - це вчитель, і до тих пір, поки я можу пам'ятати, що він завжди говорив про важливість освіти, тому я мав набір довідкових точок: університет, і все інше було дуже весело, розваги. Я вгадаю, що я був щасливий з ролями через легкість мого ставлення до неї. . . ?

Ейсберг отримав пильну увагу і похвалу критиками, граючи одну з братів в драмі Squid і Whale в 2005 році. На наступні два роки Джессе працював переважно в театрі, а в 2007 році він був в комедії трилера Хунта. Тоді було кілька фільмів... Наприклад, «Культура і рекреаційний парк», де він грав з Крістен Стюарт.

Несподівано дуже популярний фільм жахіва Ласкаво просимо на Зомбіленд, в якому Ейзенберг відіграв одну з ролей.

з іншими акторами з фільму:

1525654

Серед інших речей, Ейзенберг пише п'єси.
«Так, я писати грає. У Нью-Йоркському театрі відбудеться одна з них. Я побачила, коли цей фільм (The Social Network) пішов разом, але я не міг пропустити таку велику можливість. Зйомка тривала п'ять місяців.

Незважаючи на те, що Джесс Ейзенберг був номінований на Оскар у 2011 році за роль засновника Facebook Mark Zuckerberg в соціальній мережі, він вважає цю роботу не найкращою роллю.
Я думаю, що я грав краще в інших кіно. Ну, очевидно, ця картина була оброблена краще, ніж будь-який інший я зробив. Але, на мій погляд, не завжди є прямий зв'язок між тим, що ви робите і зусиллями, які ви вклали в неї і визнання ви заслуговуєте. й

319322р.

Слід зазначити, що слухняний Ейзенберг не говорить про свою роль у соціальній мережі до моменту голосування Оскара.

Сцена з фільму "Гет в 30 хвилин":

7764397

Джессе на прем'єрі:

До речі, незабаром зйомка нової картини почнеться, де Джессе Ейзенберг і Мія Васіковська будуть грати в вільну адаптацію роману Фьодор Достоєвського «Двічний». Єсберг відіграє Яков Петрович Голядкін.

256160

І ще кілька котирування від Jesse.
Про мене:

"Ви знаєте, що я люблю більшість про Нью-Йорк, що ви можете бути досить анонімними, ви можете пройтися в центрі вашого пальто, і ніхто не визнає вас, і ви не будете турбуватися про речі. Я не дуже люблю бути модним або популярним, я дотримуватися досить звичайного стилю одягу, як і в моєму житті.
р.

«Я не дивитися телевізор, я не дивитися фільми, тому я не знаю, що люди цікавляться прямо зараз. й

«Я ніколи не їздив на машині, що не можливо в Нью-Йорку. Я їздию мій велосипед дуже швидко, на величезній швидкості і дуже емоційно.

«Я люблю географію дуже багато. Я люблю географію, тому що я втратив свою невинність досить пізно. . . ?