1131
Кілі Бісутті.
На зиму 2009 року 19-річна американська модель Kylie Bisutti перемогла в онлайн-конкурсі «Поведінка секретного ангела Вікторія». Дівчинка отримала честь прогулятися по подіуму разом з головними "підборами" бренду - Heidi Klum і Miranda Kerr, а також отримала можливість підписати контракт з Збройними Силами і ввести кількість регулярних "підборів". Тоді дівчина дронула, що мрія її життя була вірною. Тим не менш, Кайлі ніколи не стали першою моделлю Сонця - вона згодом не бере участі в шоу. Переможцем конкурсу було безпечно забути, але не так давно вона нагадувала про себе, з'являються в студії шоу «Добрий ранок Америка». Кайлі пояснили, чому вона не хоче співпрацювати з Сонце – вона виходить, що вона, як істинний християн, не може дозволити собі ходити на плечі половину. А в змаганнях, вона була, як, носіння burqa.
, Україна
Я поважаю християнських принципів і не хочу, щоб хтось інший бачити своє тіло, крім мого чоловіка. «Чи не хочу, що», - сказав він.
Чоловік Кайлі, Майк Бісутті, не є арабським Шейхом. Він звичайний тренер волейболу. Одна з двох — це чи Кайла пропускає щось (після того, як більшість моделей мріяли про договір з Victoria's Secret), або вона дійсно так коригує, що вона кинула шанс стати багатим і відомим. У той же час, Кайлі не завершили свою модельну кар’єру, вона рекламує одяг. Як вона буде виходити, коли вона повинна носити розкривають наряди невідомо. Я сподіваюся, що вона знає, що вона робить.
, Україна
р.
, Україна
Я поважаю християнських принципів і не хочу, щоб хтось інший бачити своє тіло, крім мого чоловіка. «Чи не хочу, що», - сказав він.
Чоловік Кайлі, Майк Бісутті, не є арабським Шейхом. Він звичайний тренер волейболу. Одна з двох — це чи Кайла пропускає щось (після того, як більшість моделей мріяли про договір з Victoria's Secret), або вона дійсно так коригує, що вона кинула шанс стати багатим і відомим. У той же час, Кайлі не завершили свою модельну кар’єру, вона рекламує одяг. Як вона буде виходити, коли вона повинна носити розкривають наряди невідомо. Я сподіваюся, що вона знає, що вона робить.
, Україна
р.