Граммі 2012

Остання ніч в Лос-Анджелесі підірвала основну музичну церемонію року Grammy 2012, і я, за традицією, присутні вашій увазі огляд зоряних нарядів з червоного килима заходу. Цього разу я не подряю голову і просто розбити всі наряди на «найкращий» і «великий». Здавалося б, що може бути простіше? Тим не менш, з усього списку знаменитостей, ще було пара абітурієнтів, зображення яких було досить важко оцінити нерівномірно, адже мода і краса є відносними поняттями (і суб'єктивним!).

Кращі зображення.

Katy Perry був мій абсолютний улюблений на червоному килимі. Перш за все, я божевільний про сукні з нової колекції Ellie Saab, одна з яких була співачка. Чудовий силует, дивовижний колір, цікава обробка - добре, це не красиве?! По-друге, образ Каті був настільки ніжним і жіночним, що навіть блакитним волоссям, укладеним у скелях і рулонах, не зіпсував його.

Друга леді, яка захопила мене Adele. Найкращим переможцем заходу стала талановита співачка - як в плані отриманих нагород, так і в плані проходження по трасі. Adele виглядав дуже привабливо в шімпінгу плаття з Armani Prive (не ви думаєте, що вона втратила вагу?) і в сріблястих човнах від Christian Louboutin. Манікюр співачки sang в unison з блискучим взуттям - сріблястий зовні і червоний на внутрішній стороні.

Дуже радий її наряд і Париж Хілтон. Не секрет, що соціаліт не так часто здатний рефінувати і елегантні образи як на червоному килимі, так і в житті, але цей час працював. Сукня-блискавка з золотистою вишивкою і тонкою стрічкою в тон від Lebanese дизайнера Василя Сода, просто те ж, принесла Париж на новий рівень моди. Я сподіваюся, що це не останній раз.

Можливо, мало хто погоджується з тим, що образ Ріанни був одним з кращих на червоному килимі, але мало хто знає, що перед церемонією, Реа сказав, що вона бажала її наряди бути «прості, сексуальні і бульбують». Ну, вона досягла успіху, і всі навколо своїх щелеп просто засмажені - вона була так добре. А ті, хто думає, що співак приділяє занадто багато уваги своєму роді, я відповість – вона має щось пишатися!

Carrie Underwood вибрав безпрограшний варіант для червоного килима: скромне обличчя.

... і освітлювач з спини. Досить зламаний спосіб виглядати елегантно і сексуально одночасно, але він завжди працює.

Я не люблю Gwyneth Paltrow - ні як актриса, ні як модна ікона, але цей раз вона виграла мене. Вона не займала багато ризиків з вибором наряду і вибрала чорну сукню на підлозі, родзинку якої була золотиста стрічка і блискучі кольори з боків. Просто (переважно, що Gwyneth був майже без ювелірних виробів) і смачним.

Модель Лілі Елдрідж також взяв участь у церемонії нагородження, що супроводжується її чоловіком рок-музикантом Калебром Феллоуїл. Уважаю, що це не так просто для вагітних вибрати вечірню наряд, але Лілі вдалося. Її вибір був літаючий плаття з великим квітковим принтом від Gucci. Хтось може подумати, що це занадто «дозволити» наряд на 26-річну дівчину, на мій погляд, напівпрозорі рукави і міжпорошки яскравого кольору кукурудзи роблять плаття грайливим і не дайте нам нудно.

Є досить суперечливий образ у черзі - від Fergie. Ми всі знаємо, що Fergie стильний і неординарний, і це її вибір для Grammys. Співачка, одягнена в досить виявляти наряд з останньої колекції Жана Пау Гудер'єра (одна, присвячена Amy Winehouse) - прозора мереживна сукня яскраво-помаранчевого кольору з чорною білизною під нею. Провокатив, так! Вульгар, немає! Це Фергі.

Джессе J у створенні Юліан Макдональд. О, скільки співачки любить всі ці металізовані речі - ми побачили її багато разів на нарядах з подібного матеріалу, але ніхто не з них виглядав таким жіночним. Цього разу Джессе вирішив спробувати на образі красива дівчина, а не божевільна леді з натяком на шаленість. Бажаєте бачити вас! Ось чому я поставив її на кращий список.

Золотий Дівчина Taylor Swift. Я люблю це плаття Zuhair Murad і я не можу допомогти. Я люблю вишивку, люблю прозору вставку на грудях, люблю силует. Єдине, що я буду додати трохи кольору в ювелірні вироби.

Ще один дуже суперечливий образ, в цей час американська співачка Skylar Grey. У поєднанні з іншими аксесуарами, різними макіяжами та іншими зачісками, ця сукня буде виглядати не менше нудно, але в цій версії вона виглядає дуже цікавим і небанальним.

Найпопулярніші зображення

р.

Тепер для тих, хто не зловив цей вечір.

У всіх подобах, Малін Акерман хотів виділятися з Голлівудського натовпу з геометричними вирізами на сукні. Варіант - але тільки якщо є груди. В іншому випадку, все дуже погано висить і злипає. І це slit просто нижче відсутній груди і просто над пулом робить бооб виглядати як бікіні. Немає, немає!

Ще одна красива жінка, яка подумала, що не дуже голий тіло. У вас є час! Модель Anna Vyalitsyna в... Що таке? Плаття? Купальник? Спецодяг? Чому пришивають гема між ногами? ?

Цей випадок не занедбаний як попередній. Це не дуже працює на всіх, але... Я хвилював, що Келлі Осборн пішов від того, що дівчина Оторва до елегантної молоді жінки, але ця сукня залишає бажати кращого. Гарний матеріал, стиль виграшу на одному плечі, але ці драпірії дивно формовані - що вони тут для? Ось як можна вбити весь образ. І я думаю, що час перефарбувати волосся в більш натуральному кольорі. Ми любимо це, щоб розвиватися!

Я думаю, Alicia Keys переоцінює її фігуру, особливо довжина її ніг. Небезпечна модель взуття. Довжина спідниці на коліні навіть довгі ноги змусить коротко, а в поєднанні з ременями на щиколотці - ще більше. Замість оригінальних прозорих Louboutins з ременями необхідно вибрати Louboutins на платформі і шпильку.

Я не хочу писати більше. Але я можу впоратися з ним, я можу це зробити! Пам'ятайте, що співачка Саша? Назва, звичайно, не дуже пам'ятна, але вона була трохи популярною в Росії на початку 2000-х років, сханг всіляких лабораторій, танців, голих для журналів. Тепер її ім'я Сача Градіва і вона живе в Америці. Я не знаю, як miraculously вона закінчилася на Grammys, але факт є. Саме так вона з'явилася на червоному килимі - з двома мега-гунами на руці. За словами свого виробника, це було зроблено для того, щоб зібрати з усього світу всі кулемети і використовувати їх тільки для музичних цілей. Скільки ідіотів у світі ...

Поруч, рубець. Singer Robin і її Calvin Klein спідниця. Дуже дивний образ. Це досить.

Сноокі. Немає коментарів

Нікі Мінай з'явився на червоному ковроліні, що супроводжується "Подія Риму", підгодівлею в косі Versace. І не здавалося їй, що жарти на релігійних темах не здивують всіх, крім того, це висота вразливості.

І нарешті, Леді Гага. Як завжди, чиста на обличчі, її нижню білизну, її очі вистачить - вона не втомилася від неї? На мій погляд, це буде набагато цікавіше, якщо вперше в житті вона з'явилася на соціальному заході як нормальна жінка - в звичайній сукні і елегантному взутті.