БАФТА 2012

У той час як Лос-Анджелес був відзначений лауреатами премії 2012 року, Лондон провів номінанти та лауреати 65-ї британської академії кіно та телевізійних мистецтв, або просто BAFTA 2012 року. Не дивно, що Оскар з власними пуховими суконнями та багатомільйонно-дельларними діамантами, але було багато, щоб побачити на червоному килимі заходу. Крім того, світські партії у Великобританії завжди відрізняються від Голлівудських партій, які завжди цікаві.

Вечора ввечері був Мішель Вільямс. Ні, не тому, що вона стала кращою акторкою з її фільмом 7 Днів і ночей з Маріліном (він ніколи не виграла одну нагороду). Точка знаходиться в образі, що актриса вибрала для червоного килима, а точніше в сукні, що до кожного сюрпризу не був від модного дизайнера, але від демократичного бренду H&M. Сукня була досить проста, але вона виглядала дуже гідною на тлі інших нарядів від самих емінестичних дизайнерів. І я теж любив оригінальний зчеплення у вигляді книги - ви не відразу думаєте, що це жіноча сумочка.

Ми були задоволені сукню з оригінальним елементом Penelope Cruz - пряма лінія декольте (як на грудях, так і на спині) виглядали дуже оригінально, а благородний бордовий відтінок був дуже до обличчя sultry Spaniard.

р.

Р

Jessica Chastain виступила з червоною ковроліном в потоковому туалеті від Оскар де ла Renta. Актриса ніколи не відрізнялася своєю любов'ю достатку деталей і цей наряд не був винятком - просте слово рота вирізається талією обробкою (коректно підкреслити фігуру!) виглядає досить стримано, але при цьому дуже ефектно.

р.

Ще одна червона краса - Крістіна Хендрікс. Ця жінка знає її мужчини і завжди підкреслить їх - просто подивіться на її груди. Ще одне питання - колір сукні. Я розумію, що чорний доречний завжди і всюди, але це наряд є чорною до боредом.

Вибір Bonnie Wright не нудний. Плаття Prada виглядає досить оригінально на тлі вечірніх туалетів інших знаменитостей, але підкреслює особистість господині. З усіма цими, є щось неправильно в образі - чи є взуття неприпустимо, або чорні колготки непотрібні ...

р.

І ось вірно в її стиль Тільди Свіньтон в келін плаття. Я люблю, як актриса подарує себе, але іноді ви можете зробити це в більш насиченому кольорі, але при відсутності макіяжу, а швидше з його нездатністю.

Я переконаний, що найкращий вечірній наряд для вагітних є сукню з запаленою талією. Ельза Паткі не погоджується з мною, або вона не буде носити цей кришталево-відкритий сонник. Може бути, актриса просто не хоче привернути увагу до неї животи, але тоді чому паєтки в одному місці?

Я дуже сподобався колір сукні, який Ферн Бавовна вибрав, щоб піти на червоному килимі - Я люблю такі ніжні коралові відтінки. Єдине, що засвідчила мене, була «недбалість» наряду. На мій погляд, більш ефектним буде світло, навіть напівпрозора тканина.

Модні критики вегетативно стверджують, що плаття Крістіна Ручка від Givenchy Couture був кращим вбранням червоного килима BAFTA 2012. Я довго дивився на цю сукню, але я ніколи не розумію свою чарівність. Деякі змащені металеві тканини, незрівнянний різновид фріролу по всій довжині наряду ... Де краса?

Не доки я побачила плаття Gillian Anderson, що я помітив, що він виглядав трохи старомодним. Виявилося, що вінтаж від Сибіла Коннолія, яка є ще однією матерією. В цілому зображення просто бездоганно: ювелірні вироби та зачіска відповідають минулим роками.

р.

Заголовок долі краси вечора я не соромлюся давати меліси Джорджа. Її весь образ просто кричущий про її сексуальність і привабливість, хоча сама нарядка була досить проста: занурення темно-сірого плаття з подовженою сливою і довгими рукавами плюс цікавий аксесуар - крихітна зчеплення з металевою бахромою. На мій погляд, родзинка образу була в кольорі помади - оберіть Мелісу замість «фуну» фуксія будь-який інший колір, образ виявився абсолютно різним.

З моменту виходу фільму «Дессенанти» Шайлн Вудлі став регулярним на соціальних заходах. Цього разу 20-річна акторка з'явилася на червоному килимі в вершково-кольоровому льотному наряді, який особисто нагадує мені нічного вечері. Я люблю кремові відтінки, мережива і потоки тканин, але ця сукня виглядає занадто інтимною.

Я думаю, що навряд чи хтось сумнівається в акторському таланті Мерил Стереп, але вона ніколи не була іконою стилю. Цей наряд від Vivienne Westwood підтверджує цей факт.

р.

New Bond дівчина Naomi Harris в сонячному туалеті від Pucci. Я завжди люблю спосіб жовтого вигляду на темній шкірі, і справа Наомі не виняток.

Я не знаю, хто Holly Granger (наскільки актриса, звичайно, але я не бачив кіно з нею), але я не міг бути минулим, що чарівна льотна сукня, як ніби зробив для принцес. І знову родзинка образу була помада - кораловий відтінок відмінно підходить для наряду і не робить його попадом.