Патона

До недавнього часу ім'я Павла Паттона не скажеш нас багато. Але тепер все змінилося: граючи з Томом Круїзом в фільмі «Міссія неможлива: Phantom Protocol», актриса різко стала популярною.

Габаритний зображення

І це незважаючи на те, що Павло вперше хотів відмовитися від зйомок.
Спочатку я вирішив не витрачати час на цей фільм. Але фільмова компанія тримала виклик, і я дав, «ОК. Я нічого не втратив. Це буде приємно бути шпигуном. Це буде чудово працювати з Tom Cruise. Тоді я мав прослуховування, де ми читаємо сцена з Томом. Він був великий. І що й той же день, я мав дізнатися, як правильно розірвати ворога.
Р

Тож вона стала основною прикрасою чоловічої компанії в плівці. Павло Паттон грає в венозному скауті, основною aria якого є сцена seducing індійського плейбой. До речі, Павло негайно включений в noia в списку sexiest. І, звичайно, кинувся знімати для чоловічого журналу, щоб посилити Paula в цьому положенні.

Херсон

р.

У той же час Paula є страшним скромним. І тільки тепер, ставши дорослою жінкою, вона навчалася жити з її комплексами в гармонії. За словами актора, вона почала відчувати себе більш впевненим.
«Ви просто повинні бути чесними, як ви старієте. Я зараз комфортний з моїми недоліками. Я люблю себе як я.

доб. 2

Тепер вона сяє на червоному килимі стільки ж, як Том. Деякі зірки приймають меланхолію перед фотографами, але не Paula Patton.

Р

З чорним волоссям і молочною шоколадною шкірою, актриса стає новою галереєю.

«Я не вірю в фізичну досконалість. Я вірю в дію. Що можна зробити. Я знаю, що коли душа спалює, коли енергія йде зсередини, вона вже впливає на фізичний світ навколо нього. І він може перетворювати його дуже багато.
Р

Р

Р

«Фізична краса ... є такою ілюзією. Ви не бачите себе, як ви зазвичай бачите інші люди. І так що якось я ніколи не фокусувався на тому, як я дивлюся. Моя мама - школярка. І вона завжди розповіла мені, що інтелект є найважливішим для того, щоб оцінити у людини, а не зовнішній вигляд. ?

Р

Paula і її чоловік, Робін Тікка:

Р

Р

Вона сподівається, що роль в місії неможливим відкриє двері для інших ролей.

Р

Р