Валентина Зеляєва

«Російська краса, яка підкорила весь світ» – кожна модель мріє про те, що спосіб. Деякі мрії і деякі вже на цьому списку. Наприклад, Валентина Зеляєва. Вона є однією з найяскравіших представників класичної слов’янської краси на катавлі. У 2007 році зайняла 10 місце в 20 кращих платних моделях за версією Forbes. Чи не є доказом успіху?

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва р.

Валентина Зеляєва

17015647р.

Це Валя в школі:

Валентина Зеляєва

Ральф Лорен народився в далекому Улан-Уді. Як і всі військові сім'ї, Заляєві привів до нуматичного способу життя. З Улан-Уде переїхали до Нижнього Новгорода, потім до Санкт-Петербурга, а через деякий час до Москви. Він був з Москви, що все почалося. Валентина не думав про моделювання Все відбулося випадково. У Японію запросила модельний агент, який запросив стажування в Японію, дала Валентину «прокатний квиток». Не беручи його серйозно, Валентини погодилися. Сім'я лікувала це як хобі, і сама Зеляєва мріяла про щось інше.

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

1312729

Валентина Зеляєва

Після роботи в Японії протягом двох років Валя захопила модель. У 2004 році вона виступала на виставці Cynthia Steffe в Нью-Йорку. Тоді вона показала Ojeda багато більш високих брендів. У 2005 році кількість показів, в яких брали участь понад 50 за сезон!

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва стала все більш популярним. Запросила на обкладинки багатьох журналів. Підтвердження статусу супермоделю, коли Валя була запрошена на зірку в легендарному еротичному календарі «Піреллі».

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Тепер Валентина Зелена - обличчя бренду Ralph Lauren. Валентина також була обличчям духу «Романця» Ральф Лорен, в якому вона зірвала її ф'янце Луіс Боргс.

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

716264

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина повністю відповідає своєму гладкому, спокійному образу - вона має однакову інтонацію і модерацію у висловленні почуття і вибору фраз. У той же час Валентина Зеляєва активно протестує проти заборони на моделі з нульовим розміром:

«Я закликав її дискримінацію. Так, ми тонкі, але це наша робота. Є багато зайвих людей, які працюють в офісі, але я не збираюся сказати, "Ця дівчина занадто жирна для роботи в офісі!"

Тепер модель живе в Нью-Йорку, в престижному районі Манхеттена.
«Я зазвичай починав свій день зі склянкою теплої води, до якого я додаю свіжовичавленим лимонним соком. Я пишу стакан соку на сніданок. Моє меню переважно фрукти, овочі та інколи риба. Я не їсть молочних продуктів, крім йогурту і сиру.
Валентина Зеляєва Р

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва р.

«Якщо ви шукаєте «суперпродукти», які можуть використовуватися як зволожувач, кондиціонер для волосся, кутикули, бальзам для губ, антибактеріальний продукт ясен, а також їстівний, знаю це існує!» Це кокосова олія. й
Валентина Зеляєва

Валентина Зеляєва