Валентина Зеляєва

«Російська краса, яка підкорила весь світ» – кожна модель мріє про те, що спосіб. Деякі мрії і деякі вже на цьому списку. Наприклад, Валентина Зеляєва. Вона є однією з найяскравіших представників класичної слов’янської краси на катавлі. У 2007 році зайняла 10 місце в 20 кращих платних моделях за версією Forbes. Чи не є доказом успіху?

р.

17015647р.

Це Валя в школі:

Ральф Лорен народився в далекому Улан-Уді. Як і всі військові сім'ї, Заляєві привів до нуматичного способу життя. З Улан-Уде переїхали до Нижнього Новгорода, потім до Санкт-Петербурга, а через деякий час до Москви. Він був з Москви, що все почалося. Валентина не думав про моделювання Все відбулося випадково. У Японію запросила модельний агент, який запросив стажування в Японію, дала Валентину «прокатний квиток». Не беручи його серйозно, Валентини погодилися. Сім'я лікувала це як хобі, і сама Зеляєва мріяла про щось інше.

1312729

Після роботи в Японії протягом двох років Валя захопила модель. У 2004 році вона виступала на виставці Cynthia Steffe в Нью-Йорку. Тоді вона показала Ojeda багато більш високих брендів. У 2005 році кількість показів, в яких брали участь понад 50 за сезон!

Валентина Зеляєва стала все більш популярним. Запросила на обкладинки багатьох журналів. Підтвердження статусу супермоделю, коли Валя була запрошена на зірку в легендарному еротичному календарі «Піреллі».

Тепер Валентина Зелена - обличчя бренду Ralph Lauren. Валентина також була обличчям духу «Романця» Ральф Лорен, в якому вона зірвала її ф'янце Луіс Боргс.

716264

Валентина повністю відповідає своєму гладкому, спокійному образу - вона має однакову інтонацію і модерацію у висловленні почуття і вибору фраз. У той же час Валентина Зеляєва активно протестує проти заборони на моделі з нульовим розміром:

«Я закликав її дискримінацію. Так, ми тонкі, але це наша робота. Є багато зайвих людей, які працюють в офісі, але я не збираюся сказати, "Ця дівчина занадто жирна для роботи в офісі!"

Тепер модель живе в Нью-Йорку, в престижному районі Манхеттена.
«Я зазвичай починав свій день зі склянкою теплої води, до якого я додаю свіжовичавленим лимонним соком. Я пишу стакан соку на сніданок. Моє меню переважно фрукти, овочі та інколи риба. Я не їсть молочних продуктів, крім йогурту і сиру.
Р

р.

«Якщо ви шукаєте «суперпродукти», які можуть використовуватися як зволожувач, кондиціонер для волосся, кутикули, бальзам для губ, антибактеріальний продукт ясен, а також їстівний, знаю це існує!» Це кокосова олія. й