Фото Хайден Пантети

Посміхуюча, позитивна і дуже красива 22-річна актриса Hayden Panettiere заряджає свої позитивні емоції прямо з екрана. Шукаю її, хочу посміхатися у відповідь, тому Hayden є приємною і відкритою людиною навіть у кіно. Гайден широко відомий громадськістю завдяки своїй ролі в телевізійному серіалі «Героес», а також через аффрі з боксером Владимир Кличко, пара, з якою люди говорять «Ельфант і Моска» (до різниці у висоту). Але актриса почала свою кар’єру як дитина, коли вона почала діяти в телесеріалі, як її мати Леслі Вогель. Тоді ніхто не міг подумати, що Хайден стане медіа особистістю і буде зірватися в фільмах, але похабний характер Пантетері не дозволяв їй зупинитися. Незабаром буде кілька фільмів з Хайденом, де вона відіграє титульні ролі. Давайте подивимося, якщо вона може зламатися з струнких рядів простих акторів і стати реальною актрисою, як вона сниться. Я тримую своїх, бо після перегляду декількох фільмів за її участю я не розчарувався в ній, як красива дівчина, або в її акторському таланті.

р.

р.

р.

Р

р.