Фото Хайден Пантети

Посміхуюча, позитивна і дуже красива 22-річна актриса Hayden Panettiere заряджає свої позитивні емоції прямо з екрана. Шукаю її, хочу посміхатися у відповідь, тому Hayden є приємною і відкритою людиною навіть у кіно. Гайден широко відомий громадськістю завдяки своїй ролі в телевізійному серіалі «Героес», а також через аффрі з боксером Владимир Кличко, пара, з якою люди говорять «Ельфант і Моска» (до різниці у висоту). Але актриса почала свою кар’єру як дитина, коли вона почала діяти в телесеріалі, як її мати Леслі Вогель. Тоді ніхто не міг подумати, що Хайден стане медіа особистістю і буде зірватися в фільмах, але похабний характер Пантетері не дозволяв їй зупинитися. Незабаром буде кілька фільмів з Хайденом, де вона відіграє титульні ролі. Давайте подивимося, якщо вона може зламатися з струнких рядів простих акторів і стати реальною актрисою, як вона сниться. Я тримую своїх, бо після перегляду декількох фільмів за її участю я не розчарувався в ній, як красива дівчина, або в її акторському таланті.

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети р.

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети р.

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети

Фото Хайден Пантети