Я не знаю про вас, але я просто впевнений, що за кадром фотографії не буває багато, тому я вирішив зробити продовження посту «Все, що залишається за сценаріями», розповісти про те, як відбувалися зйомки відомих фільмів. А напередодні довгоочікуваного «Оскар», особливо не гріхом пам’ятати, що магія кіно творить дива.
Процес зйомок фільму «127 годин»
Три корінні Австралійці на множині "Австралія": Ніколь Кідман, Хуг Джекман і режисер Баз Лурман.
Процес перетворення актора в свій характер: Ф. Муррай Абрахам реінкарнати як старіння Salieri для зйомок фільму Amadeus. Я думаю, що під таким макіяжом дуже свербіж обличчя ...
Тім Рот і Харвей Кейтель здійснили кав’ярну перерву на набір консервоарських собак.
І знову море крові: Джамей Кеннеді та режисер Wes Craven на множині «Scream».
Дуже цікаві фото, на мій погляд. Актор Борис Карлоф перетворює в тероризацію Френкенштейна.
_ Новини
І він любить його, щоб!
Едвард Нортон, Брад Пітт і Девід Фінчер намагаються довести нам, що вони реальні чоловіки.
Під час зйомок Боротьба ця тріо стала дуже доброзичливою і веселою.
Смішні фото з фільму «Лорд кілець»: Gandolph в бейсболці і Орландо Блуза в образі ельфи, але без його знаменитих блондинки волосся.
Комплект Гладіатора. Той тигр, штучна нога. У кіно набагато небезпечніше.
Джеймс Бонд, відіграний Sean Connery, так холоднокровний, що навіть голий жіночий бенкет не турбує його.
І ось сьогодні агент 007 на множині чергової частини «Бонді».
Джеймс Франо показує свій музичний талант на множині Ета, променя, любов.
На набір годинників Orange, 1971.
Роберт Редфорд і молодий Мерил Стереп на набір фільму «От Африки».
Один з моїх улюблених фільмів мого дитинства є реглогами. У передпліччя - Matt Dilon трохи далі - все ще кроковані і невідомі Tom Cruise.
Молодий Кірк Дуглас на набір фільму "Чемпіон". Актор тепер 95 років.
Директор Сам Мендес і провідні актори Kevin Spacey і Annette Benning на набір Американської краси.
«Pulp Fiction»: зйомки знаменитої танцювальної сцени.
Директор Edward Zwick надає інструкції акторам під час зйомок Blood Diamond.
Сісій Космак як "Блодія" Каррі на множині однойменного фільму. Зйомка цієї сцени тривав два тижні, під час якого актриса промивала лише кілька разів, щоб кожен раз не сидить на кілька годин в стільниці макіяжу.
Р
Знімок з комплекту популярної серії “Lost” (або “Lost” – яка любить її більше).
Зустріч минулих і присутніх: Кірстен Данст і Джесон Шварцман провів час слухати музику на множині Марі Антойнет.
Джинси і біла сорочка виглядають трохи непарно, в оточенні ріноліну, пори та божевільні вудки.
Kate Winslet як Mildred Pierce.
Процес повороту ручного чоловіка Джефф Голдблюм в дегустацію літати на комплекті однойменної плівки.
Про нас
«Ліевтенант Коломбо» Петро Фолк на множині «Скі над Берліном». На жаль, актор не з нами.
Три генії з світу кіно: Мартін Скрсес, Елен і Франциска Форд Коппола на основі Нью-Йоркських Історії.
Робін Вільямс та його майстер-класи з набору красивого фільму «Дерев Поець».
1954. Альфред Хіччьков у ролі дощу на множині фільму «Весен на задньому дворі». Це різновид спеціальних ефектів, які ми були раніше, немає зелених екранів, немає комп'ютерної графіки, немає начинок.
Хто ви замовляєте? Прихильники! Члени команди Ghostbusters приймають розрив між зйомок.
"Ноч в Парижі", 2011.
На жаль, заміжні Том Круїз і Ніколь Кідман на сцені фільму «Ейс Широкий Шут». Том вже має розкішну гладку білувану посмішку, ніколь ще не має ботокса.
Річка Фенікс на набір одного з його кількох фільмів.
Один із знакових епізодів Stanley Kubrick's The Shining є двома хребтовими дівчатами.
1954. Як виявилося, «зроблення з чорної лагуни» не так страшно, але дуже мило. І вона поцілунає добре.
Фільмування культового серіалу "Twin Peaks": молодий Kyle McLachlan і режисер Девід Ліч.
А що таке фотоогляд без «Тітаніка» – фільм всього часу?
Kate Winslet і Leo DiCaprio відпочивають на стику корабля в між зйомок фінальної сцени. Відчувається, як Леонардо лежачи на дивані, не на твердих ручках, але Кате не відчуває себе дуже комфортно.
Але актриса швидко знаходить спільну мову з маленькими партнерами на комплекті.
Сценарій для фільму дійсно виявився дуже масштабним - життєво-розмірним судном.
Не кажучи вже про води Атлантичного океану.
Hard Target є одним з кращих фільмів Жан-Клод Ван Дамме.
р.
Сідней Поллак і Пилін Хоффман як "Тоотсі".
Вбити Білл: Тарантіно перераховує своє бачення фінальної бойової сцени.
Uma Thurman Чилі в компанії її недостуди.
Виконавець ролі предатора у 1987 році фільму однойменного імені Кевіна Пітера Холла, не міг бачити нічого в костюмі відчуження і тому йому довелося запам'ятати кожну сцену буквально крок за кроком.
Tom Cruise and Dustin Hoffman on the набір Rain Man, 1988.
Ingmar Bergman перевіряє ріалізму живої акули на набір щелеп, 1975.
Даррен Аранофський надає інструкції Наталі Портману на складі Black Swan. Natalie здається так невеликим і беззахисним в цьому образі.
Джек Губка і компанія на набір піратів.
р.
Мультфільми величезних частин тіла мавпи для відтворення зображення Кінгконг у 1933 році фільм однойменної назви.
Все, як це повинно бути - верстка розмірів голови і без комп'ютерів для вас.
Р
І порівняно, 2005 King Kong. Синій екран, зелений екран, нудний.
р.
І, нарешті, невелика порція фотографій для шанувальників «Твіайт сага».
Смішні фото. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
р.
Він виходить!
Крістен Стюарт дуже страшний - він читає в очах.
Едвард Кульлен з його підступою.
Безперервно бути ...